Здравейте, случвало ли ви се е някоя страница в админа да не зарежда. Тоест натискам url зарежда, но страницата е бяла и нищо не се вижда. Всичко друго е перфектно. Много е странно. Трих кеш гледах логове, но нищо не ми подсказва от какво може да е това.
Това са българи и качеството там е повече от задоволително. Къртят с модулите си.Ще разгледам в линка, но аз от там си купих един модул Popupwindow - вече половин година не съм се занимавал с него - след инстала излиза бял екран.
Благодаря! В интерес на истината, като отворих билет, след първия имейл с момчето от поддръжката си писахме на български. Но беше в края на април, след това ме хвана работата...та преди малко пуснах нов билетТова са българи и качеството там е повече от задоволително. Къртят с модулите си.
Мен ли питаш?!? Аз това го видях след две години. Превода е на Д..М.. (да не стане реклама). След него никой не е пипал нищо съществено. Само аз, като съм следвал стъпките от началните страници на тази тема. Мисля, че всичко съм направил точно, в противен случай щях да се регистрирам много по-рано. Качил съм сам и няколко фрий модула, които си тръгнаха от раз. С платените обаче нещо не ми върви Вероятността аз да съм оплескал нещо, обаче е огромнаЕми да, нали си махнал да има без регване. Тук си иска. Нещо не е преведено правилно или нещо са разбутани стъпките. Не е ли регване, данни за човека и адреса му, плащане, доставка, потвърждение или се бъркам нещо.