Кай Рен
New Member
От: Корпоративна търговска банка и атаката срещу нея
мислиш като 15 годишен, не се чуди. надали си по-възрастен он мен. а да купуваш евтино и да продаваш скъпо 92-93 наистина не те прави предприемач.
истината е, че герб ни разказа играта така, както никой до сега. и ни замести с техни фирми най-нагло. открих с вътрешна помощ дневници на продажби в гербаджийска фирма - на всички в бранша. нещо да кажеш?
Малко ми е странно, да ми викаш момче, щото вероятно съм поне 10 години по-възрастен от теб. Можеш ли да ми кажеш какво означава преприемач за теб. Щото, ако имаш в предвид търговец, такъв съм бил. Купувах и препродавах банани, гръцки сладолед и хладилни ракли втора ръка, много преди да си чул за Делта и доста преди Нестле да ги купи. Предполагам, че не това означава предприемач.
мислиш като 15 годишен, не се чуди. надали си по-възрастен он мен. а да купуваш евтино и да продаваш скъпо 92-93 наистина не те прави предприемач.
истината е, че герб ни разказа играта така, както никой до сега. и ни замести с техни фирми най-нагло. открих с вътрешна помощ дневници на продажби в гербаджийска фирма - на всички в бранша. нещо да кажеш?