Е, тва му е цялата изява в собствената му тема.Аз съм качил много неща, но не ми се говори по тази тема в момента.
Наистина ли не разбираш какъв е проблема? Как трябва да го напиша за да го разбере @nandibandiВсе пак пожелавам на Дефа успешно решаване на проблема.
Разбирам чудесно проблема с ЧСИ-тата. Сама съм имала кратка интеракция с колекторска фирма.Наистина ли не разбираш какъв е проблема? Как трябва да го напиша за да го разбере @nandibandi
По-добре ела и ми стани гост автор. Поканих всички от форума да напишат нещо, което им е на ума. Ограничения почти няма.Разбирам чудесно проблемът с ЧСИ-тата. Сама съм имала кратка интеракция с колекторска фирма.
Това, което не разбирам е: какъв е твоят проблем, та пускаш тема, чиято цел не се разбира? Всъщност, досещам се.
С тая грешка в членуването, дето си я цитирал - едва ли.По-добре ела и ми стани гост автор. Поканих всички от форума да напишат нещо, което им е на ума. Ограничения почти няма.
Явно не умееш да пишеш.С тая грешка в членуването, дето си я цитирал - едва ли.
Очевидно е...Явно не умееш да пишеш.
Може...Нанди... Манди... Може ли да видим нещо, което си написала?
А правиш забележки за писането в свободна форма? Не е проблем. Виж какво, дори тези, които съм игнорирал, е добре да им видя гледната точка. Не когато пишеш по задача и за пари.Може...
В интернет е пълно с мои ''творения''. Там съм внимавала с членуването..
Много рядко. Предимно на Сашка, която е тотално неграмотна, а обикаля темите на копирайтърките, за да казва на потенциалните им клиенти, че не стават.А правиш забележки за писането в свободна форма?
Май гугъл транслейт пише вместо теб.Много рядко. Предимно на Сашка, която е тотално неграмотна, а обикаля темите на копирайтърките, за да казва на потенциалните им клиенти, че не стават.
Останалото от поста ти не го разбрах. Жив и здрав!