biaaro
Well-Known Member
Аз не тая големи надежди, но все пак се надявам на част от хората да им просветне в каква кочина сме превърнали държавата.
С тоя страх, който е налегнал всички, Борисов и наследниците му ще управляват още 100 години. Всеки, който има какво да губи не смее да си надигне главата, че да не вземе да хвръкне...
Даже и тук, във форума, е същата апатия, а беше инкубатор на будни умове и силни личности с позиция и нетърпимост към свинщината. Предполагам помниш как беше. Вече не е така явно, никой не му пука от нищо, каквото и да стане.... то нормално бе, не ме засяга.... Еми така ще е...
С тоя страх, който е налегнал всички, Борисов и наследниците му ще управляват още 100 години. Всеки, който има какво да губи не смее да си надигне главата, че да не вземе да хвръкне...
Даже и тук, във форума, е същата апатия, а беше инкубатор на будни умове и силни личности с позиция и нетърпимост към свинщината. Предполагам помниш как беше. Вече не е така явно, никой не му пука от нищо, каквото и да стане.... то нормално бе, не ме засяга.... Еми така ще е...
Еми журналистите същата работа, то вече е ясно, че цялата медийна група на Нова са като държавна ТВ, там никой не смее нищо да каже и да отрази, добре че по БТВ казват нещо иначе масово всички се правят, че нищо няма. Отделно тук там някой като пита нещо по темата и се отговаря нахално, що ме питаш и ме занимаваш с глупости
Шанса му е нещо да се промени на изборите или да търси сериозна помощ от чужбина, иначе ще си остане глас в пустиня и това е, а между другото ПР-ите му са добри, може да се пусне за президент хаха.