Сетих се и за още една услуга, която мога да предложа: РЕДАКТИРАНЕ НА ТЕКСТОВЕ. За това ми даде идея постът на последния младеж тук: "форума си е екстра единствения проблем са репичките някой много се вживяват ..................но пък и без тях не може ". Ето как ще изглежда, ако бъде редактиран по правилана на съвременния български език: "ФорумЪТ (с главна буква и пълен член) си е екстра, (запетайка или точка с ново изречение) единственияТ (пълен член) проблем са репичките; (тире или точка и запетайка, или точка и ново изречение). НякоИ (а не "някой", защото трябва да е в множествено число) много се вживяват...(многоточието се изписва само с три точки)но пък и без тях може. (точка)" Видяхте как само в едно изречение може да се намерят цели 7 грешки за поправяне. Ето защо предлагам и редакции или прууфрийдинг на текстове.
В някои компании така проверяват качеството на коректорите/преводачите. Ти ми даваш задание, аз ти правя проверката, а ти го даваш на други двама (които вече са доказани) да направят проверка на моята проверка. След това знаеш дали Всестранният става за коректор или не става. А споменатите 7 грешки са прекалено елементарни, за да ги забележи и момче със завършено основно образование. За цената на моите услуги: еротичен разказ: 5 лева, секс разказ: 4 лева (пиша ги по-лесно; за еротика се иска повече старание); обикновена хуманитарна статия: (геополитика, история, социология, философия,...): 10 лева; 100 съдържателни поста във форум на ден: 15 лева; обикновен разказ: 5 лева; редакции/корекции: 2 лева на стандартна страница; хумористични разкази: 6 лева; стихотворения: 1 лев. Да бе! Не се сетих, че и с поезия може да се изкара някой лев.
Веднъж съм го срещал на улицата великият Георги Русев, пред подлеза в "Стрелбище" срещу спирката на единицата! Лека му пръст! Страхотен актьор беше. Най-много ми допадна в ролята си в "Оркестър без име", където протестираше, че и кокошките му спрели да носят от тоя шум, дето го вдигаше с барабаните адаша му - Георги Мамалев За примерите за работа - не те разбрах. Ако искаш да поговорим в Скайп?