Имам един за новини - вади по около 700-800 лева на месец. Който даде 20 000 лева - негов е
Creation Date: 2006-09-08
Това сайт на БГ ли е? Тези приходи от Adsense/Etarget/blah blah ли са, или от директни продажби на реклама? Ако е второто, кой се занимава с тях? Или печели от продажба на content?
Новините кой ги качва? Какви горе-долу са месечните разходи, за да се осъществи този приход?
Може и отговор на ЛС.
Ако не съм схванал някаква ирония в горния пост, моля да бъда извинен.
easyads + adsense /Като няма реклами на easyads/ + малко aff на грабо. Този месец до днес: 800 лева от easyads + 55 евро от адсенс + 80 лева от грабо. А има още 9 дни до края на месеца Разходи - 20 лева на месец VPS + $10 на година домейн - това са му разходите
знам го тоя сайт... какъв беше какъв стана не съм очаквал...
не се ли продаваше тук преди година две за дребни пари от предишния му собственик?
сайта смучи и плюе?
Изито-по ли ти прави приход от адсенса?Експериментирал ли си обратното?easyads + adsense /Като няма реклами на easyads/ + малко aff на грабо. Този месец до днес: 800 лева от easyads + 55 евро от адсенс + 80 лева от грабо. А има още 9 дни до края на месеца Разходи - 20 лева на месец VPS + $10 на година домейн - това са му разходите
Изито-по ли ти прави приход от адсенса?Експериментирал ли си обратното?
А как се прави номера ,като примерно няма реклами от изи,да ти пуска реклами от гоогле?При генерирането на кода в изито ли трябва да си сложиш някъде кода от адсенс или става по друг начин?По 30 ститинки на клик на банерна реклама от изи и средно 3 цента от гугъл сам си прави изводите. Същия сайт миналия месец има над 1500 лева от изи малко сенс и 100-150 от грабо. Цената се вдига
Нужно е да се поработва всяка вечер от 1 до 2 часа. Има добър PageRank
Цена 550 лева * 18 месеца = промоция 6000 лева
За повече Данни на Л.С.
Какви оценки на сайтове.....
Продавам жена си. Месечен приход 550 лева прави.
Разходи - харчи малко. Няма СЕО оптимизация. Малки месечни разходи. Нужно е да се поработва всяка вечер от 1 до 2 часа. Има добър PageRank
Цена 550 лева * 18 месеца = промоция 6000 лева
За повече Данни на Л.С.
Пошегувах се но ще отговоря за последно.
Беклинковете са доста (добри). Както и прави туитър и бърза индексация (тука вече зависи какво сео си й направил - за препоръчително е нещо от koketna.com - индексацията е много бърза)
За мача и цъкането с мишката. Командите ги дава собственика, така че както й настройш админ панела.
1. Уникални посетители (погледи) - зависи по кои социалки я пускаш, но по всички събира доста трафик.
2. Импресиите на посетителите са към 5 - 10 докато не се обърнеш с лош поглед и изчезват.
3. Тая технология е сложна сам знаеш... базата данни е заключена и не достоверна понякога. Знам че съм последния регистриран.
4. Аналитикс няма, но може да направиш анализ по ФБ профил на л.с.
5. Има . В чантата й стои. 4 цифрена верификация е $ или евро. За препочитане е евро.
Регистрирал съм я преди 1 година, изтича когато е купиш. (2 пъти по стара е от АБВ)
Има нужда от добър хостинг да не кажа луксозен.
Да не забравим че има и 1 свободна позиция за банер реклама на беклинковете й, за целта е нужна някоя платформа лятна къса (пак от кокетна)