Аз уча навигация във ВВМУ "Никола Йонков Вапцаров" в град Варна.От 18 годишна възраст тръгнах по света,първо ходих в щатите,после из Европа,учих в свободния МИО,но в крайна сметка опрях до моряклъка-много пари за нищо работа.Баща ми беше моряк,дядо ми също и май и аз натам отивам.3000 евро месечно чиста пара...с тенденция за изкачване до много повече пари...за какво друго да уча?
Никога не казваЙ никога, че не се знае какво ще ти дойде на главата.Мой познат е учил за капитан на кораб (каквото и да се учи в тая специалност ли е кво е). В последствие там помощник ли какъв стана. Мноооого пари взима. Жена му почна да му слага рога. Децата му не го познават. Приятели и роднини го виждат 1 седмица в годината (понякога повече). Да им сера на парите. Един път се живее и за нищо на света един ден като имам деца няма да ги заеба заради работата и парите.
Мой познат е учил за капитан на кораб (каквото и да се учи в тая специалност ли е кво е). В последствие там помощник ли какъв стана. Мноооого пари взима. Жена му почна да му слага рога. Децата му не го познават. Приятели и роднини го виждат 1 седмица в годината (понякога повече). Да им сера на парите. Един път се живее и за нищо на света един ден като имам деца няма да ги заеба заради работата и парите.
Мой познат е учил за капитан на кораб (каквото и да се учи в тая специалност ли е кво е). В последствие там помощник ли какъв стана. Мноооого пари взима. Жена му почна да му слага рога. Децата му не го познават. Приятели и роднини го виждат 1 седмица в годината (понякога повече). Да им сера на парите. Един път се живее и за нищо на света един ден като имам деца няма да ги заеба заради работата и парите.