От: Левски съблякоха и изгониха Петев
bgtifo, ще ми кажеш ли какво чак толкова геройско са извършили феновете и каква ще бъде ползата за Левски? Първо, Петев както и да го гледаш не е лош треньор. В Левски в момента по- добър няма да дойде. Второ, имаш ли представа тая случка колко зле се отразява на реномето на отбора и как смяташ, че това ще повлияе на сегашните и потенциалните спонсори?
w1nner кой е наркоман, кой продава и така нататък решават компетентните органи (полиция, следствие, прокуратура, съд) и мене това въобще не ме вълнува всеки си има глава да си мисли. Геройството на феновете е, че най-после защитиха позициите си, а не както обикновено сме свикнали да седим и да гледаме безучастно. Въобще не ме интересува как това ще отрази не реномето на шайка безобразни наемници, които съсипаха най-големия отбор в България, а именно Левски. Не ми пука, че тия тъпанри дето взимат по 30 бона месечна заплата, щяли да страдат, тъй като това не е Левски този, който по-възрастните фенове познават и искат да гледат. Не ме касае и
лъжеца Петев, който твърди, че никога не е казвал в интервю, че е от цска, защото това не е вярно, казвал го. За съжаление не мога да ти извадя интервюто, но рано или късно и това ще стане.
И искам да те попитам теб и съграждина ти от Перник
не смятате ли, че в един спор има две страни. Не е ли вулагрно и неморално тайно да изгониш един треньор, без да му дадеш шанс да обясни какво се случва било то на пресконференция или на друго място. Защо според теб не дадоха дума на Йоканович да обясни поради какви причини са му прекратили договора с Левски. Този отбор не е благотворително дружество, в което да пристигат разни недоказали се "спецове", тъй като има достатъчно истински левскари, които стоят без работа, а са три пъти по кадърни от тоя тарикат Петев. Нямам друго какво да добавя, тъй че няма смисъл да влизам в по-нататъчен диалог.
P.S.
Само в подкрепа на аргументите си ти давам ей тоя линк
http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?category=107&video_page=1&playlist&video=59872 където Батков машиниста обяснява, че несъзнатално са игнорирали феновете (с други думи са скрили , че са изгонили Йоканович). А нали се сещаш, че когато игнорираш феновете на Левски София не е здравословно ако ще не машинист да си, а танкист! Последните фенове сваляха правителства едно време, пък камо ли да се дадат на някъкъв алчен бизнесмен с афинитет към партията майчица.
Цитирам "По лошото е, че имаше достатъчно време да се подготви левскарската общност за това назначение и това е грешка на ръководните фактори, но отговорността е моя".
Може още да си пишеме ако искаш аз имам свободно време, ама май нЕма смисъл!