и аз съм много доволен продължаваме да работим
Чудесна работа! Препоръка и от мен за човека.:roll:
Отново добре свършена работа. За втори път се възползвам от услугата! Много съм доволен. Препоръчвам!
За пореден път се възползвам от услугите му и мога да кажа, че много доволен. Резултатът е на лице за, което ще продължим да работим заедно и за напред.
Възползвах се от едно от ревюкопията за пренаписване на статии и съм много доволен.
Статията е написана грамотно, дори има добавени неща, които я направиха още по уникална.
Copyscape: No results were found for this page. Click below to try some other pages on your site.
Поредната качествена услуга на petrov321!
Много прецизно, много бързо, отлична комуникация в приятелски дух. Сериозно отношение дори за най-шантавите хрумвания на уеб притежатели. Обобщава всички качества, които се надяваме един предлагащ услугите си професионалист да притежава. Независимо от ситността на исканите услуги, отнася се максимално отговорно. За мен беше удоволствие и пак ще бъде.
//оффтопик П.С. Предимствата пред предишния Стийм Моп са огромни... имам две котета...
Много съм доволен от момчето, бързо пренаписа статията и с нужното качество без грешки! Няма да съжалявате, ако се възползвате.
Доволен съм за пореден път от Петров. Свърши събмита в уговорения срок. Препоръчвам го на всеки който има нужда от подобни услуги.
Е то не може за 2 дена да ги отчита, гледай webmaster tools най-добре и пак могат дам минат седмици, нали на тея скрийншоти пише, вие успешно добавихте сайта www.твоясайт... еди къде си т.е си е свършил работата.
Бързо изпълни уговореното, точен и предостави подробен отчет със свършеното. Препоръчвам
Изключително доволен съм от услугата "Ръчен събмит" в Бг директории.
Поръчах над 10-12 събмита и всичко е коректно и изпълнено в срок.
Горещо препоръчвам Петров като партньор! Успех на него и клиентите му.
Да драсна и аз няколко реда. Поръчах си събмит по дирове и социалки за един нов бг сайт.
Колегата ми направи още в началото малък реверанс за описанията при положение, че можеше да се направи на ударен за + някой лев отгоре. Разбрахме се кога е свободен и ще има възможност да започне. На същия ден си получих репорта.
За първи път поръчвам и разгледах скрийншотовете. Не от съмнение, че би си позволил да чийтва- по скоро от интерес. Ясно се виждат на повечето категориите, заглавията и добавения текст.
Естествено няма как да се очаква да Ви одобрят навсякъде. Например, някои от директориите изискват като условие да поставите обратен линк към тях (за което трябва да се погрижите вие ако имате желание, разбира се). Други пък спазват своята тематика - примерно не очаквам сайт за парцали да влезе в някоя от строителните директории. За това и колегата си е подчертал в офертата, че ви разпраща линка до 100 дира.
За социалките нямам какво много да допълня. Получавате списък в .док формат с адресите. На рандом отворих няколко и всичко си беше на мястото.
В заключение за по малко от 10 лева си добавяте сайта в бг онлайн пространството без да си мръднете пръста. Перфектно за старт на всеки нов сайт. Това ако не е изгодна оферта здраве му кажи.