mmmihaylova
New Member
От: Лицемерни ли са поколението на 60-70 години?
Чак пък да има женска тактика, чеша си езика, не се взимай за толкова специaлен
Чак пък да има женска тактика, чеша си езика, не се взимай за толкова специaлен
Пенсионната система е солидарна. Бабите и дядовците ни са дали своите пари, а някой ги е откраднал. Това не са те, а кой е...можеш да потърсиш, кой източи пенсионните фондове в началото на демокрацията. Американските и европейските пенсионери са живяли и живеят в други, много по-богати от нашата държави. Както се вижда тяхното благосъстояние се дължи на това, че са живяли на кредит САЩ дефакто е фалирала държава, ЕС се гърчи в конвулсии. Не бабите и дядовците ни са вкарали България в АДА, а системата и великите сили, които управляват света. Всичко, което се случи и се е случило в България е получило легитимация от Запада. Малък си още, имаш още какво да учиш, не бъди толкова суров към старите хора, имай уважение. И трябва да ти е ясно, че не само бабички гласуват за БСПКазах ЩЕ, изплащаме, а не че аз лично изплащам в момента, но това не означава, че моите родители не го правят, трепейки се всеки ден. Човека искаше да ви каже, че старото поколение не живеят за себе си, а за околните, докато ние сме по-различни в добрия смисъл на думата. Мен кво ми пука, че всичките хора в махала ме обсъждат ( 99 процента пенсионери, другите избягаха в чужбина) Щом говорят значи съм интересен, а аз просто им се подсмихвам и им се чудя на лицемерието и пощосла. Хора без бъдеще ! Американските и Европейски пенсионери на техните години обикалят света, а те с пустия си морал вкараха цялото бъдеще на България в Ада. Само не ми казвайте, че за сегашното положение на България сме виновни ние 19-годишните. Ние ще трябва да дърпаме тая държава, докато бабичката от предаването продължава да гласува за БСП.
АМИН!
Великите сили са виновни, че разделиха България на пет след освобождението. Великите сили победиха България през двете световни войни, сега пък те ни ограбили и пенсионната системата. Мен ако някой се опитва да ме краде се обръщам и го удрям, те са спали докато са ги крали, нека сега се оплакват и стоят на студено. С удоволствие почитам и свалям шапка, но на хора, на които си заслужава. На селянки брали цял живот тютюн със завършен 4-ти клас и да ми обеснява, ква разврат са младите мога само да го кажа, довиждане, отиваш си.Пенсионната система е солидарна. Бабите и дядовците ни са дали своите пари, а някой ги е откраднал. Това не са те, а кой е...можеш да потърсиш, кой източи пенсионните фондове в началото на демокрацията. Американските и европейските пенсионери са живяли и живеят в други, много по-богати от нашата държави. Както се вижда тяхното благосъстояние се дължи на това, че са живяли на кредит САЩ дефакто е фалирала държава, ЕС се гърчи в конвулсии. Не бабите и дядовците ни са вкарали България в АДА, а системата и великите сили, които управляват света. Всичко, което се случи и се е случило в България е получило легитимация от Запада. Малък си още, имаш още какво да учиш, не бъди толкова суров към старите хора, имай уважение. И трябва да ти е ясно, че не само бабички гласуват за БСП
[video]http://vbox7.com/play:69d93ec7[/video]
A като видиш как хамерикански младежи спят по 2 дена пред магазина на ейпъл, за да си купят новия айфон, по-хубаво ли ти става? Хората едвам свързват двата края, цял живот са работили и са ограбени, нямат пари да си купят хляб, ти за байганьовщина говориш. Нещо ти е грешна концепцията.
Чел съм я тая измислишльотина отдавна. Нека наивниците вярват на врели и некипели. На нас Българите винаги някой друг ни е виновен. Наскоро пътувах до Македония. Що там не е същото, хората по усмихнати и т.н И да точно защото съм от Крупник ти казвам как стоят нещата. Нямам нищо против тези хора, просто нека не ми се бъркат в работите и не обсъждат всеки. Много, ама много мразя да ми се говори зад гърба.Момче, политиката е сложно нещо. Не можеш да се обръщаш и да удряш без някой да ти позволи. Не можеш да удряш, след като не управляваш ти, а тези на които си се доверил те предадат. Не можеш да удряш, защото си свикнал да имаш доверие в държавата и не можеш да проумееш как тя те предава. Не виждам смисъл да ти обяснявам повече, след като не разбираш елементарни неща. Кой си мислиш, че е проектирал прехода и пътя по който се е развивала България? Чувал ли си за плана Ран-Ът?
Не виждам пък какво имаш против селянките, които берат тютюн, ще каже човек, че не си от Крупник, а от центъра на София.
Харкон, не знам защо винаги нападаш с обиди и квалификации. Знам те от както се появи в този форум, но не знам какъв ти е проблема? Освен това не знам и какво правиш тук, ти не си предприемач ами банков чиновник. Айде лягай си че утре в 8:30 трябва да репортуваш на шефовете си. А за това каква може да бъде банката си е моя работа как ще я квалифицирам.
Въздрастна, възрастна колко възрастна. 50 ?копирайтинг, рерайтинг, превод от и на руски език.