Nikoalek каза:Здравей, благодаря ти. Малко ми напомня на...магазини Дар ли бяха? Нещо такова и го свързвам с плод и зеленчук не знам защо, нищо лично. Иначе с последните лога вървим в правилната посока. Просто да видим кой ще направи най - хубавия елемент съчетан с текста, демек най - хубавото лого. Остана малко време и дано се появи някое топ предложение.
Хахаха, кръводарителска неее. И не клоня към сърце, даже приветствам нещо различно. Твоето дърво първото беше най - доброто ти досега. По - скоро там завърти едно D под клоните му под някаква степен да се върже Не искам да е сърце. Просто, ако това се случи в цялостния дизайн, който ми изглежда най - добре ще е сърце, ама може и катерица да е
Катерица ще е супер , ама тя обикновено прибира и складира, а не дава, стисната е и прибрана м........та))
Шегувам се, малко да разведрим обстановката, че с това кръводаряване.
Проблема не е в катерицата, проблема е, че трудно ще се асоциира с дарителска организация, аз асоциирам катерица с други неща...., с ядки примерно и да не казвам друго с какво, защото не му е мястото тук
Но от друга страна и тя събира, но събира само и единствено за себе си
Сетих се за оня катерица в Ледена Епоха, мисля, че с лого катерица дарителска организация никой не е посмял да направи досега, уникално ще е.