Здравей и на теб,
Благодаря за сравнението на моя текст с тези на мъдри белобради старци, поласкан съм, наистина.
Целенасочено не застанах пред камерата и не изговорих идеята си в 1мин. вече съм го правил дори
(справка видеото по-долу)
Исках да е по-различно, гонех ефект (именно като нащракан на пишещата машина цитат от автор) или ще се хареса като идея или не ...шанс, не очаквам всеки да харесва написаното от мен, а и не искам всеки да го харесва. Това не е смисъла. Но тези думи са мои и мога да ти обещая, че ако се видим с теб лично ще ти ги кажа също така искрено и истински.
Нека се върнем на основния въпрос. Не ме е страх и не се крия от нищо. Заствам зад всяка една казана/написана от мен дума, с лицето, личността и името си, Linetta. Много обичам когато скрити в интернет пространството хора ( разбирай никнеймове, аватари и тем подобни) да ме обвиняват, че не съм заставал зад идеята, зад мнението си със собственото си лице, като самите те нямат смелостта да го направят.
Чувствайте се поканени всички които биха искали на живо да им кажа какво мисля и зад какво заставам. С удоволствие бих провел разговор с всеки един човек, за да обменим идеи, просто да си поговорим и да се опознаем и да видим що за хора сме в действителност.
Поканата е отворена към всички, който желае може да ми изпрати ЛС.
Поздрави,
Николай Делчев
П.С. не чета текст във видеото, а го говоря, само да подчертая...