Sowis Active Member 14 Септември 2017 #83 Не съм отварял тези линкове, и ми е много интересно какво целят? Почти във всеки клип който набира популярност, некви такива си коментират с тези линкове. Много хора ще изгорят ако е вирус.
Не съм отварял тези линкове, и ми е много интересно какво целят? Почти във всеки клип който набира популярност, некви такива си коментират с тези линкове. Много хора ще изгорят ако е вирус.
Blinky Owner 14 Септември 2017 #84 Не съм ги засичал. Това в тубата ли свирее? Явно няма кай да чисти...
Sowis Active Member 14 Септември 2017 #85 В Ютуб е да Blinky каза: Не съм ги засичал. Това в тубата ли свирее? Явно няма кай да чисти... Увеличете...
В Ютуб е да Blinky каза: Не съм ги засичал. Това в тубата ли свирее? Явно няма кай да чисти... Увеличете...
R ReminD Well-Known Member 14 Септември 2017 #86 Ботове, някои го правят по-читаво като си купуват отделни акаунти пак със софтуер и си ъпват коментарите.
Ботове, някои го правят по-читаво като си купуват отделни акаунти пак със софтуер и си ъпват коментарите.