Използването на снимките е напълно легално. Няма да имате никакви проблеми с това.
Снимките на сайтът от подписа ти с тоя метод ли са намерени? Щото първата, която чекнах е от шътъра.
Иначе метода ти със сигурно действа, ама не този за снимките.
Използването на снимките е напълно легално. Няма да имате никакви проблеми с това.
Този метод е стар и добре известен, но твърде ограничен. Не всички желани картинки могат да бъдат намерени така.Аз както споменах по-нагоре знам няколко метода, а и то не е необходимо да си много умен за да ги намериш и сам в нета, ако е един от тези методи е кофти да искаш пари за тях, защото са споделени фрии, ето най-работещия за мен:
Моят метод е коренно различен и ефективен във всяка ситуация.Ако твоя метод е по-уникален от този си заслужава да му искаш парите.
Сори за тъпия въпрос, но как се свалят изобщо?Аз както споменах по-нагоре знам няколко метода, а и то не е необходимо да си много умен за да ги намериш и сам в нета, ако е един от тези методи е кофти да искаш пари за тях, защото са споделени фрии, ето най-работещия за мен:
Влизаш във Фацебука--->Create Ads--->Traffic--->Continue--->Continue---->Single Image--->Free Stock Images
преди това си си харесал някое изображение от shutterstock-а и си копирал ID номера му, сърчваш по него в Stock Images във фейса, почти всички изображения ги има с малки изключения, добавяш изобарежението, след което му даваш десен бутон и го инспектираш, намираш адреса, ако искаш по-голяма резолюция сърчваш в гошо по изображение и намираш голями, ако има, ианче нормално резлолюцията е 1000 на 600 px, което е достатъчно в повечето случай.
Ако твоя метод е по-уникален от този си заслужава да му искаш парите.
Я обяснете как точно те хващат, че си откраднал снимка от шутера примерно, по какво точно ще разберат, като същата снимка са я ползвали още 1000 сайта да кажем?
Веселбата е на твоя гъз, когато те е*нат. Независимо дали други два милиона се живеят щастливо.същата снимка са я ползвали още 1000 сайта