Castitas
New Member
От: Микро нишово пътуване към острова на парите !
Направо съм си орентиран,не ориентирана .(хаха) :mrgreen: . За емагазините nichepursuits казва,че амазон и ко. се класират по-добре и ще ти е трудно да ги изпревариш за първите места в нишата.Реално ми е нужда да знам няколко неща.Какви резултати да считам за добри,и кои не в самурая.И което святка в червено мога ли да го преудолея.Да гледам ли бек линкове към домейна.Там резултатите на първи примерно са 5 милиона и си свети в жълто.а 6-7 резултат има 20 000 обаче свети в червено.Това какво значи,че беклинковите са добри ? До онзи ден даже незнаех какво е бек линк,но навлизам малко по малко.Ще гледам да си го направя доста white-с много полезни и уникални статии и нещата да си стават натурално за да ме заобича гугъл.Според мен просто трябва да спазваш техните правила,а не да търсиш black метод и след месец да те е изяло някакво животно.
Еми има и black hat има и white, но като % преди години тези скалъпени за няколко дни бяха много повече. Сега рядко ги виждам на предни позиции и нормално. Като стане дума за Панда, рядко се случва някой от тях да успява да задържи позициите си. Но и има защо. 5 страници, никакъв дизайн, не са юзър френдли. Като цяло направени с една единствена цел - да правят пари от AdSense. Което до някаква степен е ОК, но все пак от потребителска, никак не изглеждат добре - хората си търсят качествено съдържание.
Доста ориентирана си, ако питаш мен. Нещо не мога да разбера? Как така да има други магазини, като Амазон и др.? Да не би да искат да кажат да водиш към сайтове с голям авторитет или нещо намекват за афилиейт програмите? Не мога да разбера. Ако ще изпълняват това, поради причина №1, по-добре си избери ресурси като Wikipedia, about.com, howto, някой продукт на Google - News, YouTube. Или може би имат в предвид да има в кл. фраза и думи като Амазон и други сторове? Като причина за това е да хващаш лонг тейл? И това е добре като стратегия.
Какво реално ти е нужно да знаеш? Ще гледаме да хелпнем.
Направо съм си орентиран,не ориентирана .(хаха) :mrgreen: . За емагазините nichepursuits казва,че амазон и ко. се класират по-добре и ще ти е трудно да ги изпревариш за първите места в нишата.Реално ми е нужда да знам няколко неща.Какви резултати да считам за добри,и кои не в самурая.И което святка в червено мога ли да го преудолея.Да гледам ли бек линкове към домейна.Там резултатите на първи примерно са 5 милиона и си свети в жълто.а 6-7 резултат има 20 000 обаче свети в червено.Това какво значи,че беклинковите са добри ? До онзи ден даже незнаех какво е бек линк,но навлизам малко по малко.Ще гледам да си го направя доста white-с много полезни и уникални статии и нещата да си стават натурално за да ме заобича гугъл.Според мен просто трябва да спазваш техните правила,а не да търсиш black метод и след месец да те е изяло някакво животно.