Да, и в Търново са не повече от 2 кина, ако не ме лъже паметта. Даже може да е едно в новопостроения мол (на 2-3 години вече). При мен има (ама съм в София) 2 кина в областта, но малко ми е странно когато отида и ми кажат, че трябва да използвам системата им за заявки, за да се внедря на някоя прожекция. Не че ми е странно, но и системата им е толкова читава. На мнение съм, че за да претендираш в това да искаш пари и да мрънкаш, че ти се точат безплатно филмите, трябва да имаш условия, които да дават шанс на всеки и по никакъв начин да не пречиш на хората да харчат парите си за това. Защото се получава като в държавната администрация малко - имаш желание, ама системата казва не. От тук нататък е все тази дали ще направиш реклама за пиратство или каквото и да е било, за да защитиш продукцията си.
Voyo, мойо, няма значени. Като знам, че преди месец пак гледах
Батнам 1, който е филм на 23 години, как да им дам 8 лева? Нищо лично, но и самите телевизии не инвестират в нещо ново. Идеален пример за това е Двама мъже и половина. От повече от половин година има нов сезон, ама Йок. Вместо тази събота да гледаме нещо ново, което е вече по телевизиите на запад и примерно RTL, ние пак едно и също. Да, хората се кефят, ама истинската стойност не е това, което трябва да бъде.
Другия момент е, че 8 лева е за предавания от самите телевизии, които са предимно с нисък рейтинг, така и турски сериали, които се гледат от чувствителни и баби, а пък българските започнаха да ги бълват на конвейер - да не говорим след 3тия за какво качество говорим вече. Някой случайно да гледа Ракия сънрайс? Да, има и такова.
А би ли платил за да гледа повторение или още неизлъчен епизод? Малко ме съмнява. Но и може да не питам точната таргет група.
Така, че какъвто и конкурент да се бръкне, летвата не е много високо. Не искам да храня, не храня, просто за мен реално (ако се пусна да гледам ТВ), ефирното време започва от 22.00 с Женени с деца (оригинала), Малкъм и това е. Ааа, да Сряда стартирам от 21:00 с Столичани в повече. Аз лично не мога да си намеря място, не знам за вас.