От: Мнение за tophost
Преди време се прекарах и си купих някакъв риселърски пакет от тях. Оказа се огромна грешка, ползвах го 2-3 седмици и им го подарих останалото.
- липсваха важни функционалности в cpanel - например изцяло беше махнат мениджмънта на DNS зоните.
- след като създадеш нов акаунт от WHM трябваше да чакаш няколко часа да тръгне. Това е отговора, който получих от тях на въпроса защо:
Za apacheto to se restarira samo na opredeleni chasove v denia i togava "zahapva" novite akaunti
?!?!?!??!
А това си става автоматично от скрипта на cpanel, който създава акаунтите. Каква е била причината да го променят вероятно и те не знаят ...
- не работеха елементарни функции на php - например ini_set. В отговор на запитването "защо" ми казаха, че "ми то новото php си е бъгаво, ще се оправи при следващата версия"
- по неграмотни и прости хора от техния съпорт мисля, че няма по света. Освен слабите технически познания веднага прави впечатление и липсата на елементарно възпитание (за това може би вината трябва да се търси в семейството). На тези хора изцяло им се губят първите седем години.
- средно време за отговор на запитване - около 2 седмици. На въпроса защо не работи ini_set чаках към месец да ми отговори някой.
- писане на шльокавица
- със сигурност не са чували за изразите "Добър ден", "Здравейте", "Приятен ден" и т.н. Да не говорим за учтивата форма в българския език "Вие". На никой не му хрумва, че под писмото
трябва да добави някакъв подпис, най-малкото с името си, а може и нещо като "Довиждане" или "Поздрави" През цялото време не разбрах с кой си пиша.
То съм виждал лоши услуги и простотия, виждал ама такова нещо като топхост няма никъде!