Blinky каза:Бате спокото който си пише офф-топик да си пише, сериозните си говорят по темата, и аз излизам от време на време от контекста на темата ама гледам да се върна по някое време. :lol:
Иначе евалата, наистина това е тема #1 за деня, наистина знаеш как да събудиш интерес. Аз принципно не виждам да сме изпуснали юздите, пък нали сме млади неможе само работа да опсъждаме, имаме нужда от тези закачки - нещо като тим билдинг. :lol:
Anabel, аз да си каже че може би аз водя класацията по неправилно писане, Така че ако някой е за бичуване - на лично съобщение.
може да не съм тука от първия ден на регистрацията на форума или незнам си кво още. но смятам че съм равноправен с останлите и имам право на мнение.
Верно е. . .Blinky каза:Anabel, аз да си каже че може би аз водя класацията по неправилно писане, Така че ако някой е за бичуване - на лично съобщение.
Защо да не те разбирам. Аз съм полигот всичко разбирам :wink: 8)IndArt.Org каза:Потребителската активност трябва да е висока
анабел. Амъ Ни Ръзбираш нъли :wink:
Защо да не те разбирам. Аз съм полигот всичко разбирам :wink: 8)[/quote]IndArt.Org каза:Потребителската активност трябва да е висока
анабел. Амъ Ни Ръзбираш нъли :wink:
$INeed$ каза:Аз мисля че форума движи добре и без външни модератори или админи. Да, наистина е така че има бая офтопици - има си. Ама ще се съгласите че не сме някакви ш****и роботи и не може през цялото време да си бъбриме за тази индустрия. Фирмите плащат луди пари за Team Building, а ние го правиме само с по едно две изречения.
Хубаво е да се придържаме към темите, но да е малко по разчупено за да не изглежда нагласено и сковано, поздрави за всички готини хора тук. :wink: