CTAH
Well-Known Member
От: Модули за продаване на стоки на изплащане за OpenCart
@ wiley68
Извинявай, никога по никакъв повод не съм искал да ти правя сметките.
Може би не съм се изразил достатъчно ясно, което е мой пропуск за което съжалявам и се извинявам отново.
Аз лично приветствам усилията ти за създаване на подобно решение от което пазара отдавна се нуждае.
Бях и от първите които ти даде репутация за поста. Наистина не разгледах добре страничната с модулите ама погледни и в колко часа съм писал.
Никъде не видях цена и за това попитах. Беше ми отговорено на слуки нещо от сорта на 2 минимални работни заплати...
За това и отговорих само с една дума !
После зададох няколко въпроса които в случая повече ме интересуваха.
Не знам става ли ясно но също съм мислил и съм се борил с подобни проблеми.
Знам че универсално решение за всеки клиент и случай няма да се намери.
Извинявай още веднъж, казвам че никога не съм имал предвид да коментирам цената на труда ти.
Аз подкрепям правото на всеки да иска за труда си колкото си прецени, също тъка че ако искаш да вадиш пари трябва да инвестираш.
И на края пари се взимат за майсторлък не за работа !
@ wiley68
Извинявай, никога по никакъв повод не съм искал да ти правя сметките.
Може би не съм се изразил достатъчно ясно, което е мой пропуск за което съжалявам и се извинявам отново.
Аз лично приветствам усилията ти за създаване на подобно решение от което пазара отдавна се нуждае.
Бях и от първите които ти даде репутация за поста. Наистина не разгледах добре страничната с модулите ама погледни и в колко часа съм писал.
Никъде не видях цена и за това попитах. Беше ми отговорено на слуки нещо от сорта на 2 минимални работни заплати...
За това и отговорих само с една дума !
После зададох няколко въпроса които в случая повече ме интересуваха.
Не знам става ли ясно но също съм мислил и съм се борил с подобни проблеми.
Знам че универсално решение за всеки клиент и случай няма да се намери.
Извинявай още веднъж, казвам че никога не съм имал предвид да коментирам цената на труда ти.
Аз подкрепям правото на всеки да иска за труда си колкото си прецени, също тъка че ако искаш да вадиш пари трябва да инвестираш.
И на края пари се взимат за майсторлък не за работа !