От: Моля коментирайте относно следния текст:
harkon, преди да се впуснеш в спора трябваше да разбереш дали опонента ти е 17-18 годишен. Има хора на тази възраст, на които им доставя удоволствие да плюят по хората. Просто не трябваше да се занимаваш с него и толкова
А за темата на спора - мисля, че този който е писал статията, има проблем с българския език и с начина си на изразяване. Особено това:
"от момента, щом то току що се подава от хоризонта, до издигането му, но не и когато вече пусне лъчите си"
Извинявай баце, ама слънцето не е електрическа крушка, която първо се показва, ти я виждаш, а някакво време след това някакво копче щраква и тя започва да свети, т.е. в момента в който видиш слънцето, ти виждаш и лъчите светлина от него.
И да добавя: има хора, които стават (интелектуално) зрели, преди да са навършили 18, но има и такива, които узряват доста след това. Т.е. с възрастта начинът на мислене се променя и ако днес си хлапе и плюеш по другите, ще дойде ден, когато ще мислиш другояче и вече няма да го правиш
harkon е прав и ми е чудно, че печени хора като Sammy и bgkulinar защитават опонента му
И за още нещо съм съгласен с него: Предприемач-а е по-добър, т.е. лично на мен webmasterbg ми е безинтересен на този етап.