Здравейте,
Аз съм виновникът за тази дискусия, искам първо да благодаря, че го има този форум. От 1 година разбрах за него и го използвах още за първия си проект
www.pomnilesno.eu . Искам да благодаря на хора от форума които ми помогнаха.
За да създам SchoolGun ми хрумна идеята когато гледах видео уроците на Телерик за Angular. Знам кои са му недостатъците кое работи и кое не, но не мога да го направя сам всичкото.
Исках да си кача уроците онлайн за да мога да ги чета докато пътувам до училище от телефона защото ми отнема 30 минути с рейс в едната посока.
Съдържанието е авторско право, но учебниците до 7-ми клас са безплатни за всички ученици защото държавата е платила на тези които са ги направили, а сайтът ще се използва само от тези ученици и за тези класове.Въпреки това ако някой от тези автори каже, че е незаконно аз ще спра целия сайт.
Нито имам намерение да слагам реклами там, нито сега нито за напред искам да печеля от този сайт.
Аз вече 3 години ходя да програмирам в Телерик в неделя на C++. Участвам в национални съзтезания и олимпиади по програмиране. От 2 години ходя да се уча да правя онлайн игри, цялата минала година ходих на School академията, а тази на Алго академията на Телерик.
Сайта го направих да покажа, че мога да ходя на училище без учебници, а само с таблет както е в други държави, но това явно няма да стане.
Сега писах писмо за да могат и други приятели да видят сайта и да го използват. Не съм искал да се обръща внимание на мене.