Мразите комшията Гошо? Ами спрете му мобилния към Вивател.

От: Мразите комшията Гошо? Ами спрете му мобилния към Вивател.

@ http://www.predpriemach.com/member.php?u=4542spy, разбирам, че може и не само с визитка да се случи. Както се вика, даже с едно здравей, аз съм .... Не мога да повярвам, че може толкова лесно да взимат решения, нищо секюръти няма тук. Най-малкото не виждам как пазят интересите на клиентите си. Ти представяш ли се какво ще се случи, ако това се направи с голям корпоративен клиент? А може и да се е случвало, всъчщност. :)

Следващия път ще е: "Ало, здравейте!!! Мога ли да спра карата на *****......Да господиме, може. Само ми кажете кой ви е любимия страшен филм." :))))))00
http://www.predpriemach.com/member.php?u=4542
 
От: Мразите комшията Гошо? Ами спрете му мобилния към Вивател.

blinky, не че ги защитавам, вероятно и те имат трески за дялане, но нормалното да се предполага, е че като се обади някой по телефон , то той се обажда от негово име за да си каже проблема. А ако не е лично би трябвало да се обяви от чие име е обаждането . Условно, за сигурност може да бъде записан разговора . Всичко друго е малко извън пътя и от двете страни :) А ти представяш ли си пък какво ще се случи ако на някой корпоративен клиент не повярват и го проверяват и разкарват докато му свършат работа. На никого не му се губят пари мисля а малко доверие в бизнеса никога не е излишно.:)

По-големия проблем е, че се навъди доста изкукал народ напоследък дето се чуди на кого да прави мръсно или кого къде да репортва.

п.п. Някой знае ли кой е собственик на БТК АД сега ?
 
Последно редактирано:
От: Мразите комшията Гошо? Ами спрете му мобилния към Вивател.

Това с "хората" дето правят мръсно не е от скоро. Такива индивиди винаги е имало и ще има. Тях злобата ги движи и само това мислят, на кого да направят някоя мизерия. Сега са намерили нов начин и очаквам за в бъдеще такъв телефонен тероризъм да се увеличи, ако мобилните оператори не си спазват правилата
 
От: Мразите комшията Гошо? Ами спрете му мобилния към Вивател.

Така като се замисля това е по-малкото зло. Ако си загубиш телефона и звъннеш да ти го спрат обаче не си помниш отговора на тайният въпрос и оператора ти каже: "Съжалявам, обаче не мога ви спра телефона след като не можете да ми отговорите на тайният въпрос". Какво правим тогава ако комшията Гошо го намери и звънне на леля си в Щатите и ти навърти луда сметка?

Малко са хората които ще проявят съвест и не биха направили мръсно, повечето са на принципа: "Туй авантата е голяма работа, ва!" и "Шамар да е, на аванта да е". :)
 
От: Мразите комшията Гошо? Ами спрете му мобилния към Вивател.

дева не мога се сетя кого мразя да звънна да му спрат картата...
освен на ламята
 
  • Like
Реакции: adi

Горе