НИСКИ цени - преразказване на БГ статии

От: НИСКИ цени - преразказване на БГ статии

егати, а има хора, които не щат да чуят за спиннато съдържание и дават мило и драго за "авторска" или поне "пренаписана" статия

М др де гъ линкъ към файлъ и самата оригиналишен статия от розалито - те шси умрат от кеф като видят пренаписана статия
http://zdrave.rozali.com/saveti-zdrave/p16476.html

500 дума - 2,50 лв.

мин поръчка за 10 лв.

Изпращам статията/ите - преглеждате ги и ако сте доволни - плащате ми! (важи за хора доказали се като коректни тук, регистрирани преди няколко дена да не ми пишат!)

И моля Ви не започвайте - цената е ниска (много добре знам, в началото ще е таква)....

Пишете на лс със линкове към статиите които искате да се преразкажат.

А цените, които са ниски, няма да коментирам.

От: От: НИСКИ цени - преразказване на БГ статии

[FONT=&quot]При потенето се отделя пот, която в същността си е прозрачна течност, съдържаща вода, урея, амоняк и багрила, която при досег с въздуха придобива неприятен мирис. [/FONT][FONT=&quot]. При престояване, бактериите, намиращи се върху кожата започват разграждането й и тя започва да мирише неприятно. [/FONT]
Ти не ми обяснявай това. Кажи ми отде да си купя дезодорант, който пречи на бактериите да разлагат МИРИЗМАТА.

От: От: НИСКИ цени - преразказване на БГ статии

Зная, че такива миризливи теми никак не се тачат, но ще се опитам да отговоря на въпросите, на които не е отговорил колегата vetr

[FONT=&quot]Чрез потенето, тялото регулира телесната температура, като я запазва в оптимални граници. Така е избегнат риска от прегряване и топлинен удар. [/FONT]
Глупавият ти коментар ме отегчава.

Достатъчно е да напишеш в Гугъл антибактериален дезодорант и ще ти изкара доста.
И мислех, че коментираме преразказването на статия, а не авторска статия?!

От: От: От: НИСКИ цени - преразказване на БГ статии

Глупавият ти коментар ме отегчава.
Какво имаш предвид?
Би ли бил по-конкретен?

Достатъчно е да напишеш в Гугъл антибактериален дезодорант и ще ти изкара доста.
И мислех, че коментираме преразказването на статия, а не авторска статия?!
А ще пречи ли на бактериите ДА РАЗЛАГАТ МИРИЗМАТА, че в Google вече излязохме на първо място по "разлага миризма"?

От: От: От: НИСКИ цени - преразказване на БГ статии

Какво имаш предвид?
Би ли бил по-конкретен?
"В по-свободни памучни дрехи тялото не се прегрява, при което не е необходимо интензивно потене"
А кога е необходимо интензивно потене? Когато облечем по-плътни дрехи и започнем да прегряваме ли?

Абсолютно позна.
Питам се, защо се дракаме?
Аз мисля, че просто отговорих на въпросите, които зададе на колегата, пуснал поста.

Абсолютно позна.
Аз мисля, че просто отговорих на въпросите, които зададе на колегата, пуснал поста.
А къде се покри колегата пуснал поста?

Абсолютно позна.
Не. Не отговори на въпросите ми, а се изложи, като колегата ти по-горе, които се засрами, събра си сергията и си изнесе боклуците.

Кое по-точно ме изложи?

Кое по-точно ме изложи?
Малоумието, невъзможността за откриване на очевидни смислови грешки в текст, безсмислените коментари, задаването на излишни въпроси ...

Това е лично твое мнение.
Благодаря ти все пак за него! Ще го имам предвид. Приемам критика-когато е градивна.
Колегата не ми е познат, но статията е преразказана от мен. Затова и се включих в коментарите по темата.
Не зная как се е добрал до тази статия! Все още изчаквам отговор на пощата си на този въпрос от колегата, който я поиска.

Искам да зная кой ми сложи тази репутация, защото нищо нито съм купувала, нито съм продавала. Не съм пускала темата тук също така.

Репутацията не е iTrader. Може да я даде всеки, на което пожелае мнение.

Благодаря за разяснението. Постът Ви ми беше наистина полезен и благодаря изключително много на Bullblogger за цялата му оказана помощ.

Последно редактирано:

Горе