Здравейте на всички нов съм в форума.
Вчера се натъкнах на една обява в продавалник. Писах до скайпа който беше предоставил и писах колко ще иска за 20 000 хил. - Той ми каза към 200 лв. бил съм хванал някаква промоция. Иначе реално погледнато било струвало към 320 лв. приблизително. Повярвах и казах към колко дена ще бъде готова страницата и попитах как иска да му платя. Каза ми плащането е предварително с една дума да не бъде прецакан. И аз отговорих каква е уловката.... казах му аз каква ми е сигурността, че няма да ме излъже и от къде е толкова сигурен, че за 2 дена ще ги направи. Даде ми някакъв профил за да му имам доверие а всъщност в този профил който ми даде имаше само един общ приятел "Зийнеб Вайдин" . В последствие разбрах, че е жена му.
Аз приех нали щях да имам информацията и след като потърсих IBAN-ка.. той след това ми пише да ли имам възможност да му преведа в Epay.Казах му каква е разликата. Все ще си получи парите.
Даде ми номера от Epay. В този момент аз се избазиках и му преведох 3 лева. Писах му парите са му преведени.
Няма и 1 секунда той ме блокира. Минава се 2 минути и.. ме от блокира и беше писал, че му се е бъгнал скайпа и без да е искал ме е блокирал.
Такъв човек като този просто няма.
Ето обявата:
http://prodavalnik.com/dobavyane-na-feysbuk-fenove-i18421021