Линка с отрицателен вот ли върви. Ако не си чел аз знам как се оправя проблема.
Да четеш Гугъл и да даваш полезни съвети е много тъпо.
Аз не съм искал решение на проблема. Решението съм го публикувал по горе. И е добре да го прочете всеки който има проблем. За да не се налага да го плюете.
Темата е за това как се отнасят с нас. Това се случи днес на мен. Аз си го оправих и то не с линковете които сте ми дали а защото знам как се прави.
Жалко че на някой познанията за живота се базират единствено на Гугъл.
Ще те помоля ако е възможно друг път да не ми даваш съвети защото те са безполезни.
Проблема е че когато има потребители които не разбират ти ще ги заблудиш по този начин с некомпетентните си изказвания.
Тъпо е когато някой пита да го пращаш в Гугъл. Милите ли че той е толкова прост и не се е сетил реди вас да го ползва.
За съжаление във форумите е пълно с такива многознайковци които на всичкото отгоре се сърдят когато някой не хареса некомпетентното им мнение.
И сега ще ви задам един въпрос на всички които ме критикуват за споделеният хостинг. Когато жената дава секс на мъжа без пари само половин секс ли да му нарави или цял.
Е с това вече си пролича че нищо не разбирашПочваш да ставаш смешен вече. Бухането на команди в php.ini е най-глупавото нещо.
Добре ти имаш магазин които продава в българия, и искаш часовника им да е GMT +3. Аз имам магазин на същия сървър и продавам в USA, и искам часовника им да е GMT -8.
Трети може да продава в Англия и да иска часовника му да е GMT, и какво правим тогава?
Много си тънкообиден Спри да дигаш темата, че ставаш за смях.Е с това вече си пролича че нищо не разбираш
Ако беше глупаво то нямаше да ги има.
Ето показвам на всички отрицателният вот - нека администраторът потвърди това което публикувам
Тема: Нагли хостинг компании в България
Ай сиктир бе
14-07-15 14:17
uphero
Това е отговор на следното мое изказване
"Вие казвате че аз съм виновен че не съм си отварял очите. Така ли.
Следващият път някой ще се отнесе с вас по същият начин и когато почнете да се оплаквате сигурно и аз трябва да ви кажа същото което вие ми казвате сега.
Е за това няма да ги стигнем Гърците никога.
Ще си останем нация от предатели и путьовци които гледат само себе си.
Не знам дали разбрахте всички но аз нямам проблем с настройките - темата я повдигнах заради всички."
Мисля си че това е единствената защита когато някой не се съгласен с мнението ти :
uphero
"set time zone
Около 202 000 000 резултата
Преди да си губите време да пишете имейли и да чакате отговор не търсите ли? "
date_default_timezone_set('Europe/Sofia');
Сложи следния код в хедъра на сайта за да оправиш българското време:
PHP:date_default_timezone_set('Europe/Sofia');
Едно уточнение
Ако си някой си помисли че имам нещо против от ICN - грешно сте си помислили. Ще си остана при тях. Все пак в повечето случай са много коректни.
Преди години бях на NS1 е мога да ви кажа че там е много зле положението.
Аз плащам на българска фирма. Не им знам къде са им сървърите.