От: Наемаме виртуални асистенти
Здравей!
Обяснил съм по-рано на какъв принцип ще успеем да осигурим по един почивен ден седмично на всички.
След това - ние сме си инвестирали колкото сме преценили за нужно. Дали ще ползваме плащанията през първите 29 дни за реинвестиция мисля, че си е наша работа, стига на 30-тия ден хората да си получат парите.
Освен това ясно съм казал, че имаме от къде да покрием неща като забавени плащания и т.н. Просто не искаме да ни се налага да го правим.
Аз наистина не знам какво да ви кажа повече, в смисъл колкото повече отговарям, толкова повече стават въпросите и съмненията, както ми е писал един колега на PM.
Разберете едно. Ние не сме виновни, че в интернет има излъгани хора. Нито пък сме лъгали някой. Така че ние няма нужда да си защитава репутацията. Още по-малко условията на работа. Предложението в първият пост е съвсем ясно. Взехме си бележка и дори подобрихме най-тегавото условие - за работа без почивка.
Имаме вече достатъчно кандидати за работа, даже предостатъчно. Дори някои от тях да се откажат от желанието си да работят за нас, заради това че ни направихте темата 4 страници дълга с безмислени постове - пак ще останат хора, които ще имат желание да опитат. Дори и те да се откажат - в jobs.bg хора колкото искаш. Както и в страни като Индия.
Не са ни притрябвали специално хора от тук, нито пък от някъде другаде. Работата не е сложна и ако държим, можем да си обучим и недотам компетентни хора.
Както каза колегата горе - 600лв. на месец няма кой да ви даде само за лежане и спане. Може да звучи грозно, но е така. Познавам хора, които се трепят на нощни смени по 12 часа за много по-малко пари. Познавам хора, които дават по 150лв. пътни на месец и губят по 3-4 часа на ден да пътуват до работата си и обратно, само за да изкарат 300-400лв. на месец. НА КОЙТО НЕ ГО УСТРОЙВА ДА ПОЛУЧАВА 600ЛВ. ЗА РАБОТА ОТ ВКЪЩИ, ДА НЕ ГУБИ ВРЕМЕ ДА СЕ ОПРАВЯ ЗА РАБОТА, ДА НЕ ГУБИ ВРЕМЕ ДА ПЪТУВА ДО РАБОТАТА СИ, ДА НЕ ГУБИ И ОТ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕТО СИ ЗА ТРАНСПОРТНИ РАЗХОДИ, БЪРЗА ХРАНА И Т.Н. ДА КАНДИДАТСТВА, ПРИ ПОЛОЖЕНИЯ, ЧЕ НАШИТЕ УСЛОВИЯ ГО УСТРОЙВАТ!
НА КОЙТО НЕ ГО УСТРОЙВАТ УСЛОВИЯТА ДА НЕ КАНДИДАТСТВА И НАЙ-ДОБРЕ ДА НЕ ПИШЕ И В ТЕМАТА. НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА КАКВО ИМАТЕ ДА КАЖЕТЕ ПО ВЪПРОСА, ТОВА НЯМА ДА ПРОМЕНИ ОФЕРТАТА. ТОЧКА.
АКО НЯКОЙ ОЩЕ НЕ Е РАЗБРАЛ - НИЕ СМЕ РАБОТОДАТЕЛ, КОЙТО ИМА РАБОТНИ ПОЗИЦИИ, ЗА КОИТО НАЕМА ХОРА. НЕ СМЕ КЛИЕНТ С КОЙТО СЕ ПАЗАРИТЕ ЗА КАКВО, КОГА И КАК ДА ВИ ПЛАЩА. ДОТУК С ПАЗАРЛЪЦИТЕ.
Поздрави!
Относно разпределянето на работата на хората. Не е лошо да си направите мрежови график, например на MS Project. Срокът на валидност на обявите е определен и се знае, така че няма да е трудно да видите точно кога и кой ще работи и ще почива.
Това звучи удебеленото звучи несериозно. При всички случаи трябва да имате железен вариант за пари, с които да си покриете първоначалните инвестиции и то да не са от вече изработените пари на служителите. Първоначално мислех, че заради осчетоводяването сте решили да е месечно плащането. Но не ми стана ясно граждански договор ли ще пуснете на наетите или договор за възлагане за извършване на определена работа- външна услуга? Въобще вашата фирма има ли си счетоводител, специалист ТРЗ...? По кои сметки ще водите плащанията? Хората повдигат въпроси, мен също ще ме линчуват само поради факта, че съм пуснала обявата, ако нещо излезе ненаред. Помислете много добре. И за по-малко от 5 пъти по 600 лева месечно е имало излъгани, така че е ясно защо има съмнения.