От: Re: От: Re: От: Най-добрата банка за теглене на пари от PayPal (към кредитна карт
ПроКредит не взимат такса за refund по карта за фирми и физически лица. Мисля че имаше още една такава банка, но трябва да се разровиш в темата.
Картата ти е най-добре да е в лева ако планираш да теглиш от банкомат и да харчиш левове. Приходите от PayPal ако са ти в EUR, ПроКредит ще ги обменя по курс 1.949000
Здравейте! Към момента има ли банки които да не удържат нищо при теглене на суми от PayPal към банкова карта VISA Electron (Възстановяване/получаване на средства по картова сметка чрез Международна Картова Организация) ? Сметката ми в PayPal е в евро. В каква валута е по-добре да си поръчам банковата сметка ако искам да си тегля парите в лева (ако има значение за превалутирането ) ?
ПроКредит не взимат такса за refund по карта за фирми и физически лица. Мисля че имаше още една такава банка, но трябва да се разровиш в темата.
Картата ти е най-добре да е в лева ако планираш да теглиш от банкомат и да харчиш левове. Приходите от PayPal ако са ти в EUR, ПроКредит ще ги обменя по курс 1.949000