Откакто ползвам Coolicehost съм много доволен. Добре, че подсещат за плащането преди да изтече хост перида, иначе не отварям сайта им, понеже всичко върви безпроблемно Надявам се така и да продължат. Имам няколко сайта вече при тях и още няколко планирам до края на година та пусна.
Много са ви добри хиблидните VPS, браво!Мерси, мерси, Доволен още много време ще останеш. Ще направим и бонус за допълнителните сайтове. Очакваме те.
Много са ви добри хиблидните VPS, браво!
Само адон домейн се мъча да добавя, че ми е спешно, а DNS записките не са се обновили ощеМерси много. Дано си доволен. И по добри ще стават, защото сега са и с ssd-та.
Само адон домейн се мъча да добавя, че ми е спешно, а DNS записките не са се обновили още
Здравей, кое не можеш да добавиш точно? Сравни едно тикетче да видим. Ако нещо има, направо питам тук или по-добре и бързо на тикет.
Имам идея за сайт с wordwide target, ще е проблем ли ако използвам български хост - superhosting или да се насоча към чуждестранен?
Откакто ползвам Coolicehost съм много доволен. Ако не сте ги ползвали съвет пробвайте за 3 месеца и няма да искате да чуете за друга компания! Скоро ще взимам още 2 VPS HYBRID
В момента ползвам услугите на SuperHosting и никак не съм доволен има някакви падания на сайта периодично и неможе да се влиза в него. Може да е единичен проблем и просто да съм изтеглил късата клечка, но да проблема си го има.
CooliceHost, като гледам из форума всички са доволни, бих си взел 2-3 плана на LS VPSH 2G, но жалко, че не мога да мина при тях... ;(От години работя с SuperHosting и съм доволна даже и от съпорта им. Чух и прочетох много-о добри неща за CooliceHost
CooliceHost, като гледам из форума всички са доволни, бих си взел 2-3 плана на LS VPSH 2G, но жалко, че не мога да мина при тях... ;(