СЕО БГ
Well-Known Member
и това да е имал в предвид па същото...По-скоро той е имал предвид думата "конфиденциално" и "гарантирано", а не в смисъл на "технологично защитено".
и това да е имал в предвид па същото...По-скоро той е имал предвид думата "конфиденциално" и "гарантирано", а не в смисъл на "технологично защитено".
Хич даже не е същото. Че даже нищо общо няма.и това да е имал в предвид па същото...
оф човек няма да ти се обяснявам...........................Хич даже не е същото. Че даже нищо общо няма.
Как не се сетих да използвам маркетинг текстовете, за да си отговоря на въпроса. Ако ще ги следващ тия неща, силно ти препоръчвам да не посещаваш сайтове за уголемяване на онази работа с помпи, там какви красоти пишат.ICN.Bg
Качествен хостинг за Вашия сайт на изгодни цени. NVMe SSD дисково пространство, безплатен SSL сертификат и DDoS защита за по-голяма сигурност, както и кеширащи инструменти за още по-бърз сайтwww.icn.bg
Как по-точно си обричаш бизнеса? Може ли малко разяснение с конкретика, а не общи приказки от 1001 нощ?Как не се сетих да използвам маркетинг текстовете, за да си отговоря на въпроса. Ако ще ги следващ тия неща, силно ти препоръчвам да не посещаваш сайтове за уголемяване на онази работа с помпи, там какви красоти пишат.
И да споделя за тези толкова скъпи бг хостинг провайдъри, които източват милите хорица. Ако ще си управляваш виртуалката сам, съм сигурен, че си се специализирал в това. Но за жалост едно 90 процента от хората не са и за тях е по-важно да докарат продажби, клиенти, и да си развиват проекта, отколкото да си слагат сами бекъп плъгини. Времето е пари, кой как ще го управлява няма голямо значени, въпросът е да му излезе накрая сметката. Моля, когато си аплайвате промокодовете и търсите някакви избушени оферти в дарк уеба, помислете на какво точно обричате бизнеса си, за това да се спестят едни никакви пари в повечето случаи, да не говорим за нервите и времето, което може да загубите.
Да ти го нарисувам, ако искаш? За да направи съкращение от нещо, което реално има определена стойност, бизнеса прави икономика в нещо от него. Или го прави така, че после да ти излезе нормално. Освен, ако не мислят да те сложат на стара машина, която така или иначе е не печели кой знае колко, но ти няма как да разбереш. А тук е много лесно, нарича се овърселинг, говоря за шер планове. Потърси какво значи. Като си взимаш спирачки за кола, най-евтините ли си взимаш. Нали искаше да ти обясня за обричането, по-добър пример не мога да ти дам.Как по-точно си обричаш бизнеса? Може ли малко разяснение с конкретика, а не общи приказки от 1001 нощ?
Здравейте. Не ги разбирам много нещата, но досега ползвам Superhosting.bg на максималния пакет "Суперхостинг" - 324 лв. на година. Преминах към него, заради уверенията на "съпорта" , че процесорното време ми е изчерпано на по-ниския план. В план "Суперхостинг" има кеширащ мениджър, с който се намаля изключително много процесорното време. Много съм доволен от качеството - съпортът им е изключително добър. Но имайки предвид цената, и това, че доходите ми от блога са изключително скромни - под тази сума от 320 лв - обмислям вариант да се включа към друга фирма за хостинг. Четох много и видях адски много негативни коментари за NS1 - сървърите им изгаряли , бекъпите се триели и всякви други темподобни - не знам кое е истина и кое лъжа. За останалите фирми в БГ също видях негативни коментари, а от Суперхостинг всички са доволни.
Можете ли да ми препоръчате чуждестранна фирма, която осигурява добър хостинг за територията на България, тъй като читателите ми са основно българи и блогът е на български. Търся качество като на СУперхостинг - с опцията кеширащ мениджър и цена - по възможност наполовина. Комуникацията на английски със съпорта за мен не би била проблем.
$5.95 на месец. има месечен план за $7.95 за тест ако (45) day money back guarantee не е достатъчно.В съвсем различни ниши сме. Моето не е магазин, просто блог за туризъм, който развивам като хоби - разчитам на booking и клик реклами. Засега искам да запазя анонимност, кой е блога ми. Трафикът лятото е голям - 1600 човека на ден. Котира се и на челни места в търсачките, но скоростта на зареждане е ниска, защото има много ресурси - много снимки във всяка една статия, и заради това иска много процесорно време, за което ми помага кеш мениджъра. Като ги гледам тези bigscoots - и техните цени не са евтини - 17,95$ на месец. Какво ще кажете за тези cooliceHost.com - виждам че в класацията те са с най-висок рейтинг.
Засега искам да запазя анонимност, кой е блога ми.
Нищо не съкращаваш и цените не са ниски. Ти ако слагаш спирачки на кола, аз слагам дисковеДа ти го нарисувам, ако искаш? За да направи съкращение от нещо, което реално има определена стойност, бизнеса прави икономика в нещо от него. Или го прави така, че после да ти излезе нормално. Освен, ако не мислят да те сложат на стара машина, която така или иначе е не печели кой знае колко, но ти няма как да разбереш. А тук е много лесно, нарича се овърселинг, говоря за шер планове. Потърси какво значи. Като си взимаш спирачки за кола, най-евтините ли си взимаш. Нали искаше да ти обясня за обричането, по-добър пример не мога да ти дам.
Германия, и повечето изброени в листа са си ЕС. И има бг локация, като скоростта за бг посетителите е такава, каквото трябва да е както при всеки с физически сървъри тук, в България. Скоро ще се анонсира и това, но реално има бг локация. Пиши на лично, ако имаш някакви въпроси за това, да не разводняваме темата.Въпрос към феновете на coolicehost - виждам че от чуждите те са с най-голям рейтинг
Виждам в сайта им, че обслужват следните държави (по-долу), а България или ЕС не присъстват в списъка. Как е скоростта на зареждане за сайт ориентиран към БГ аудиторията, ако някой от вас феновете на тази фирма го е пробвал?
Germany,Netherlands,Italy,France,UK,Spain,USA,Canada
Значи имаш 76 клиентИ, като ВСЕКИ ЕДИН ОТ ТЯХ e на Суперхостинг, но някакви си други (неизвестно какви, може би в болната ти глава измислени персонажи?!) са на Coolice и NS1.Здравейте, ще споделя малко информация от мен. В България имам 76 клиента, за сега всеки един от тях е на Superhosting, други на Coolicehosting и NS1, като цяло супер имат изключително бърза поддръжка но си искат парите, другите два хостинг са също много добри и разбрани, цените супер и поддръжката, ns1 много бързи и разбрани хора, Coolicehosting някой път имам странни отговори от спорта, но винаги всичко се фиксира бързо и като цяло за сега тези фирми държат Българският пазар за мен. За извън България, само AWS и Google, цените са супер и всичко е точно към бирзина, имат си добри панели за контрол и бърз съпорт.
Поздрави,
Станимир И