За 12 бона що адвордса ще се завъртят.Дайте ми бюджет 2000+ месечно и гледай как ще ви класирам след 6 месеца..
Опитах се да вляза в тази група, но не успявам, моля админи и модератори да видят, защо не мога да вляза
Аз съм те блокирал за вечни времена тамОпитах се да вляза в тази група, но не успявам, моля админи и модератори да видят, защо не мога да вляза
Да, вече съм щастлив ,че не присъствам! Сега ще правим друга група за ЛИНК БИЛДИНГ, ще Ви поканя всичкиГрупата на Славчо Панов хахаха, само траш има там.
За къв ти е да влизаш?
Ти ли си бил?Аз съм те блокирал за вечни времена там
Идея си нямам защо си блокиран в тази група, нямам нищо общо с администрацията там като цяло там са линк билдъри и говорим на различни езици там.Ти ли си бил?
В хазартна нисша с 2000 лв бюджет най-много да те класират за някой бг оператор, за кредити забрави, за имоти даже и на втора страница няма да успееш с този бюджет. Не си мисли че ако дадеш 12 000 лв ще почнеш да печелиш...много... не е така. Има супер нисши за който дори не предполагаш колко се печели и колко се влага.Дайте ми бюджет 2000+ месечно и гледай как ще ви класирам след 6 месеца..