От: Наказание на сайт за дублирано съдържание - трябва ми съвет
Техническите характеристики ли?
Що не ги направиш на картинки ?
Техническите характеристики ли?
Що не ги направиш на картинки ?
Пишеш ли някакъв текст, в свободен стил преди техническата характеристика. Пример. Н е елегантен телефона за всеки и за мъже и за жени. Има следните предимства. и т.н. около 150 200 думи. след това съкрати някой от елементите, например процесор с CPU, има и други който имат думи близки по значение. Провери с кой сайт ти дублира съдържание , и промени реда на изписване, на техническите данни. Панда е умна, но и тя се лъже.
Гаранция Франция, нали знаеш, но всичко ще помогне. Да и да видя сайта да помисля малко. Попринцип като коригираш всичко, с линкове че издигнеш сайта. Има и един "руски" метод, но след бота дежурния в google ще провери лично отклонението, и ако не му хареса знаеш къде отиваш. За това не смея да говоря по въпросаЗа сега на много малко продукти има текст в свободен стил преди техническите характеристики, но след като приключа с поставянето на alt и title по картинките навсякъде и с промените по техническите характеристики с примерите, които си дал, ще започна да пускам кратки ревюта към всеки продукт. Това ще ми отнеме изключително много време, но ако знам, че ще помогне ще го направя с голям кеф.
Гаранция Франция, нали знаеш, но всичко ще помогне. Да и да видя сайта да помисля малко. Попринцип като коригираш всичко, с линкове че издигнеш сайта. Има и един "руски" метод, но след бота дежурния в google ще провери лично отклонението, и ако не му хареса знаеш къде отиваш. За това не смея да говоря по въпроса
Да. Правиш го на един png. с трансперант фон и си готов.Техническите характеристики ли?
Да. Правиш го на един png. с трансперант фон и си готов.
На първо четене си наказан заради, сайтовете за обяви, пандата игнорира тези линкове и затова ти е паднал сайта. Имаш основно такива линкове. Но ще го погледна по подробно аз имах подобен сайт, за китайски телефони, и го държах на 2, 3 място, но заради авторски права затрих сайта. Да предупредя не съм голям специалист в SEO.
Сори, не съм видял.
Добавянето на кратки описания и това да наравиш всички спецификации да са картинка например за да няма толкова дублирано съдържание ....
Но имам и от сайтове за обяви. Защо пък пандата да игнорира тези линкове?
то и Stealth вероятно не го беше видял че беше забутано в стена от текст и не беше директен съвет в пръвия ми пост имаш репче от мен че му помогна като каза директно как да го направи
@Stealth погледнах сайта в подписа нямаш достъчно съдържание на първа страница с която си се ранквал съвсем като за панда порязване.... добави съдържание на първа страница преди новините опиши гсм магазина нещо от рода на
нашия gsm магазин работи от ... имаме едиколко си доволни клоиента продали сме еди колкоко си гсм телефона... гсм магазина ние най велик защото.... итнт малко локум с киурди но да има богата на съдржание първа страница (без да пракляваш с киурдите) може да сработи
лошото че ако е панда трябва да чакаш следващото стартиране на панда алгоритама за да се покаже отново ...
Имаш 812 страници в основния индекс, което говори добре, но си копирал съдържание, което панда е хванала и понеже другия сайт са се постарали малко повече с описанията пандата е резнала теб. Направих един експеримент проверих една твоя вътрешна страница и виж какво излезе. Твоята страница и конкурентната страница открии разликите в техническите характеристики. Виж как са вкарали свободен текст, за информация те имат 1 850 страници в основния индекс. Направи си изводите, какво трябва да промениш.
Относно снимката идеята е хитра обаче снимка с голяма резолюция е с голям размер това ще се увеличи времето за зареждане и бота няма да хареса това.