BRAIN_PAIN
Well-Known Member
От: Направиха ми акт
Съгласен съм с теб, но и състоянието на магистралите не позволява да караш много бързо. Както караш със над 120 и да ти падне гумата в някоя дупка или да подскочиш на някоя неравност и може да стане фал
Аз съм съгласен да ми бият глоби за градското каране, ама немога да го проумея това ограничение 80 на 6 лентов път както е околовръстното в София например. Аз там, не че много се гордея, ама и до 180 съм стигал и после като разбрах какви са последствията, ако те хванат с толкова и ми стана лошо Били изскачали хора - ами тия тъпаци дето пресичат околовръстното или Цариградско заслужават, ако не ги блъсне некой, да слезнеш и да ги очистиш, за дето застрашават живота на толкова хора, мама им деба
За малките улички - ясно, там си е селяния да надуваш, ама това на околовръстно или пък за магистрала 120 е супер тъпо.... Тия ограничения са били актуални в ерата на москвичите, дето ни вървят, ни спирачки имат, ни нищо и от тогава си седят само да глобяват хората
Съгласен съм с теб, но и състоянието на магистралите не позволява да караш много бързо. Както караш със над 120 и да ти падне гумата в някоя дупка или да подскочиш на някоя неравност и може да стане фал