strana
Well-Known Member
От: От: От: От: От: От: От: От: Нашествието на нелегални имигранти в Европа
Хайде престани с глупостите си.
Правиш забележки на други, че се отклоняват от темата, а ти си се изгубил в гората като слепеца Колчо.
Толкова ли не разбра, че за да имаш шанса да спориш с мен трябват доказателства, а не измислици?
Посочил съм конкретно източника - разсекретената стенограма на Кримската конференция между Сталин, Рузвелт и Чърчил. Кво ми се репчиш?
С пропагандата на пронацистките си разбирания заповядай улево, щом държиш на темичката.
Хайде престани с глупостите си.
Правиш забележки на други, че се отклоняват от темата, а ти си се изгубил в гората като слепеца Колчо.
Толкова ли не разбра, че за да имаш шанса да спориш с мен трябват доказателства, а не измислици?
Посочил съм конкретно източника - разсекретената стенограма на Кримската конференция между Сталин, Рузвелт и Чърчил. Кво ми се репчиш?
С пропагандата на пронацистките си разбирания заповядай улево, щом държиш на темичката.
Да, и точно тия архиви говориха как без съд и присъда са били избити 20 000 полски офицери.
Цитирам ти думите на Путин по случая и да приключваме с темата за болшевизма:
Тъй че, айде спести ни лекциите за човещината на болшевизма. Да не ти кажа за присъдите в "народния" съд, в България.
Отново тролиш. Просто спри