Приключих със столовете преди 5 години.
Дивани, легла, в краен случай - фотьойли.
Няма, дрябва си стол, не става с легла и фотьоли. Ти ще трябва да си доста изкривен сапиенс, ако си застоял по такива препособления за задникаПриключих със столовете преди 5 години.
Дивани, легла, в краен случай - фотьойли.
Точно щот не мога се заседявам в 1 и съща поза дълго време, затуй на стол не ма свърта. Демек контактната повърхност далеч не е само задника ми .Няма, дрябва си стол, не става с легла и фотьоли. Ти ще трябва да си доста изкривен сапиенс, ако си застоял по такива препособления за задника
Аз седя обикновено на твърди столове, че на меките и удобните много ми се доспива.
Понякога в офиса работя прав, бюрото ми има опция за вдигане.
Тоя диалект не го владея, но ще се постарая . Изправянето от време на време е много полезно, особено за заседнали професии, когато с часове си сплескваш д-то. Изправянето и работата прав събужда и концентрират. Друго, което много събужда и концентрира е собствения глас и пеенето. Ако си сам може да си попееш с цяло гърло , ако има други хора, тогава разменяш некой лаф.тов да си праж го гледах ж един филм, но не мога да си предстажя прав да правя проекти виж некъж филм или да си джъткам в нета.Затожа ли жсички слувители на обилните опериса пражи гледат си тж
Тоя диалект не го владея, но ще се постарая . Изправянето от време на време е много полезно, особено за заседнали професии, когато с часове си сплескваш д-то. Изправянето и работата прав събужда и концентрират. Друго, което много събужда и концентрира е собствения глас и пеенето. Ако си сам може да си попееш с цяло гърло , ако има други хора, тогава разменяш некой лаф.
*обърната наобратно :lol:на трикрака табуретка