От: Неможело а ... или как се печели от адсенс...
ЕЙ ГО ЛАЙНОТО АКО НЕ СЕ ИЗСЕРЕ В ТЕМАТА НЯМА КОЙ НЕ МУ Е КЕФ ДА Е САМО В КАНАЛА ИСКА ДА ОМИРИШЕ НАВСЯКЪДЕ
ПЪРВО - ДА ГО ДУХАШ - ТОВА Е ХОБИ - НЯМАМ ДИЗАЙНЕРИ, НЯМАМ ПОДРЪЖКА И ТЕМ ПОДОБНИ. ИМАМ САМО 300 ЛЕВА РАЗХОДИ / ЗА КОИТО ЩИ ОБЯСНЯ В ПЕТО /.
ВТОРО - ПАК ДА ГО ДУХАШ - друга тема за адсенс няма подобна, за офлайн бизнеса ми можеш само да завиждаш и да търепериш от злоба и завист... щото ти никога няма да го достигнеш.
ТРЕТО - ДУХАЙ - ПРЕДПРИЕМАЧ НЕ ОЗНАЧАВА САМ ДА СИ ПРАВИШ ВСИЧКО - НЕ БЪРКАЙ ПРЕДПРИЕМАЧ С БАЧКАТОР НАЛИ? Познаваш ли строителен предприемач който сам си строи мизерните блокчета? Въпреки че както
щи стане ясно не съм плащал на персонал нито имам разходи.
ЧЕТВЪРТО... МНОГО ИМА ДА ДУХАШ - ЖЕНА МИ КОЯТО КОЯТО ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБ Е И КРАСИВА И УМНА... ПРАВИ ТРОЙНО ПОВЕЧЕ ПАРИ ОТ ТЕБ НАПЪЛНО САМА / останалата аст от четвърто ти се омазва с предните точки та затова да преминем в пето, та на теб не ти стига фантазията и за 4 нормални точки а си ги омешал
/
ПЕТО ЩИ ОБОБЩЯ ОЛИГОФРЕНИЯТА ОТ ПРЕДНОТО ИЗКАЗВАНЕ... ТИ СИ ЛАЙНО... ТИ ПУСКАШ ТЕМА В КОЯТО ПИТАШ ДАЛИ ДА ОТКРАДНЕШ 30 ЛИРИ ОТ НЯКАКЪВ В ЕПЕЙ? ТИ СИ МИЗЕРНИК - ДАЖЕ СИ СИ ИЗТЕГЛИЛ стотинките... ЗА ДА НЯМАШ ПРОБЛЕМИ .. .ТИ СИ БОКЛУК БРЕ ПИЧ И ТО МИЗЕРЕН КОКОШКАР - АЗ ДОРИ И КАТО НЯМАХ НИКОГА НЕ БИХ СИ ПОЗВОЛИ ДА ОТКРАДНА ТАКИВА ПАРИ !
ВСИЧКО СЪМ ПСОТИГНАЛ САМ МУХЛЬО , ДОШЪЛ СЪМ ПРЕДИ 10 ГОДИНИ В МИЗЕРНАТА СОФИЯ С ЕДНО САКЧЕ ЕВТИНИ ПАРЦАЛКИ И 300 ЛЕВА В ДЖОБА
И СЪМ ЗАПОЧНАЛ ОТ ПЪЛНАТА НУЛА В КОЯТО Е ТРЯБВАЛО ДА ЯМ ХЛЯБ И ЛЮТЕНИЦА В МИЗЕРНА КВАРТИРА.
ТА НЕ МИ ГОВОРИ ТИ МУХЛЬО КОЙТО ЖИВЕЕШ ОЩЕ НА ГЪРБА НА ИМОТИТЕ НА МАЙКА СИ И БАЩА СИ КАКВО И КОЙ Е ПОСТИГНАЛ САМ... аз не съм получил нито стотинка помощ от никъде
в момента печеля толкова пари на месец колкото ти неможеш да изкараш ЗА ДВЕ ГОДИНИ !!! така че злобей си на воля
и завиждай.. радваш ме
/ Всъщност няма лошо да има кой да ти помага.. аз бих се радвал ако имаше кой... няма лошо да имах няколко имота от на дядо които да продам и да стана глезено лайно като никс
ЗА САЙТОВЕТЕ РАБОТИМ... ПАРДОН - ЗАБАВЛЯВАМЕ СЕ ДВАМА ЧОВЕКА .. ПО ЕДИН ЧАС НА ДЕН ДА КАЖЕМ... ЕДИНСТВЕНИТЕ НИ РАЗХОДИ СА ЗА ДОМЕЙНИ И ХОСТИНГ О И ЗА БИРА ДА НЕ ЗАБРАВЯ... РАЗБИРАЙТЕ ЧЕ ВРЕМЕТО НА РАБОТА НЕ МИНАВ АБЕЗ НЯКОЛКО ХАЛБИ НА ЧОВЕК
НЕ СПОМЕНАХ ТЕЗИ РАЗХОДИ ЗАЩОТО ТУК СТАВА ДУМА ЗА ПЕЧАЛБА ОТ АДСЕНС... ЗАБРАВИХ СЪЩО ТАКА ДА КАЖА ЧЕ В ТОЗИ МЕСЕЦ СЪМ/СМЕ СПЕЧЕЛИЛИ И
1100 ЛЕВА ОТ БЪЛГАРСКА ПРОГРАМА ПОДОБНА НА АДСЕНС И ОЩЕ 800-1000$ ОТ ВТОРИЯ АКАУНТ В АДСЕНС НА НЕГОВО ИМЕ КОЙТО Е
ПРОСТО АКО ИСКАШ ИЗВАДИ ОТ ТЕЗИ ПАРИ 300 ЛЕВА ЗА РАЗХОДИ ЗА ХОСТ И ПАК ИМА НАЛЪДЕ ДА ЗЛОБЕЕШ НАЛИ
за подробности - ДИЗАЙНА на тези сайтове е кован с тесла и мотика... нямат дизайн имат малко таблици и няколко цвята... и 2- 3 гифчета.. направени надомно
това не попречи да минем 100 000 уникални на ден
УСПЕХ НА ТЕЗИ КОИТО И СКАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ В НЕТА... И РАЗБИРА СЕ ПОЖЕЛАВАМ МНОГО ЗЛОБА И ЗАВИСТ НА ТАКИВА ЖАЛКИ СЪЗДАНЯИ КАТО НИКС
МОГА ДА ВИ ИЗДАМ ТАЙНАТА НА УСПЕХА НИ - НЕ МИ СЕ СВИДИ ЗАЩОТО НЕ ГЛЕДАМ НА ВАС КАТО НА КОНКУРЕНЦИЯ - ПАЗАРА Е ТОЛКОВА ГОЛЯМ ЧЕ ИМА ЗА ВСИЧКИ И ПАК СМЕ МАЛКО
ТА ЗНАЧИ ИСТИНАТА ДО КОЯТО ДОСТИГНАХ АЗ И СЪМ Я СПОДЕЛЯЛ ДОРИ ТУК ВЪВ ФОРУМА Е :
ДА ГО ДУХАТ ПОСЕТИТЕЛИТЕ!
Ако успеете да си го интерпретирате правилно - ще постигнете успех много по бързо отколкото иначе
Ако има интерес ще ви помогна да разберете тази тайна на успеха в другия си пост, ако не ми вярвате... ваша работа пожелавам ви успех и си намерете друга истина може пък да е по успешна от моята.