От: Необходимо е да се забрани репутацията за нови потребители
ЩЕ ПОПИТАМ СТАРИТЕ КУЧЕТА, КОИТО ПОМНЯТ ОЛИГУФРЕНА КРЪЧМАРЯ САМО ЕДНО НЕЩО!
ЗА 4 ГОДИНИ ВИЖДАЛИ ЛИ СТЕ "НОВ" ПОТРЕБИТЕЛ, КОЙТО ЩЕ НАПРАВИ 50 МНЕНИЯ В РАМКИТЕ НА 3 ЧАСА В 1 И СЪЩА ТЕМА И ЩЕ УСПЕЕ НОВАК ДА НАГРУБИ ТОЛКОВА ХОРА???????????????
Казва, че " 3 дни едвам истраях" , после казва, че само четял от много време, ХАЙДЕ БЕ, ЗАЩО МУ СЕ ВРЪЗВАТЕ НА ТОЯ БОЛЕН МОЗЪК, ЧЕ ЧАК СПОРИТЕ.
blackout е новак, на него му е простено, но моля ви, кулайс, булблогер - не му отговаряйте, много добре знаете кой е тоя ненормалник, мантаман, ти също знаеш, директно да го банват, аз мислех да пусна тема къде се загуби гошо кръчмето, то пък се върна каргото :lol:
евала на никса, че се усети горе долу наравно с мене.
Вече съм абсолютно сигурен кой е, не знам кулайс и блинки защо мълчат а не кажат, че каргото пише с прокси, както и да е, аз съм му кошмара на гошо кръчмето, винаги го хващам в крачка копиленцето гадно.
Модела му винаги е един и същ, няма го wandereer да ви светне или against - идва, прави нова регистрация, намира скандал и започва да спори, булблогер също се усети
вие новите гледам му се връзвате, нищо, ще свикнете, той каргото като го хване кризата и почва да троли, свикнали сме му на шизофренията, ще му свикнете и вие след 5-6 акаунта.