Признавам си след втората страница наистина ме домързя да чета. Значи имаме потребител, който се оплаква от това, че не му уважавали мненията (същото което същият бе направил и е цитиран на втора страница). Имаме потребител който се заяжда с всеки, който изкаже мнение различно от неговото. Имаме потребител който се заканва и обещава разни си там виртуални способности да изскочат на бял свят.
WTF?
Признавам си, за да мога да вляза лесно в списъка на горния потребител - дадох ти червено. Не заради неграмотните ти мнения. Не за това, че не съм съгласен с теб. Дадох ти го заради арогантното поведение. Заради това, че в 5 последователни мнения, уважавани, поне от мен потребители се изказаха положително и ти дадоха съвети и ти пак с*а на метенето. Еми пич - проблема си е от твоя характер, а не, че някой се изживява като форумна акула.
И говорите за инфлация. Аз почнах с червено, нали? Ей ви и Каприз с висока репутация, ей ви и Вискяр с висока репутация, ей ви Редръм с висока репутация, ей ви и половината форум с висока репутация. Не защото има инфлация в точките или защото има форумни акули. Просто е - има хора с полезни мнения, има и такива с безполезни.
Аз съм от хората, които по принцип като са свободни на 15 минути цъка на какво е ново. Какво е новото ли? Появил се е Иванчо от не знам си кое село, наспамил 10 теми с "ндааа напълно съм съгласен", макар дори и тоя му отговор да няма общо с темата и след тва си пуснал 11тото мнение като собствена тема от типа: "продавам много як сайт, за заинтересованите на ЛС". Ай сиктир вече!
Червено слагам, защото Blinky беше писал някъде, че има miserable list, в който потребителите с ниска репутация не могат да публикуват линкове, а и имат ограничение за периода от време в които могат да пускат нови мнения.
Е аз се нагледах от всякакви кретени във форума. Ако мога по този начин да им попреча да си изтропат поредната доза кафяво вещество - ще го правя. Проблем? И да имат не ме интересува.