DDDDDDDDDDBlinky гледай какво ми пише като не съм се логнал: "Трябва да сте слезли, за можете да отговорите тук."
Трети път "слизам" и пътьом хвърлям боклука, но този надпис си стои ...
Дай скриншот. Не би трябвало. Възможно ли е нещо с каширането на браузъра или в секция с рестрикции.Blinky гледай какво ми пише като не съм се логнал: "Трябва да сте слезли, за можете да отговорите тук."
Трети път "слизам" и пътьом хвърлям боклука, но този надпис си стои ...
Натискаш върху профила на някого и избираш "Започни лично съобщение". Трябва да се смени цвета на този шрифт, че е тъмно синьо на черен фон и едва се вижда.И за личните съобщения ми е объркано, не мога да разбера къде е опцията. Как да изпратя съобщение в ЛС?
Благодаря за упътването!Натискаш върху профила на някого и избираш "Започни лично съобщение". Трябва да се смени цвета на този шрифт, че е тъмно синьо на черен фон и едва се вижда.
Нормално. иначе всеки ще си раздава както си иска. Все пак е правено и да има някъде някаква засечка. Както се вика да се знае, ще сте се видели на един и същ пазар. Иначе анархия и манипулации.@Blinky в момента трябва задължително да имаш пост в някоя тема, за да сложиш iTrader. Малко кофти ограничение, предвид че с даден човек сме говорили и свършили работа да трябва да пиша и в темата заради трейдъра.
Може просто да има по една малка синя точка долу в дясно на иконатаВсъщност има. Иконите са по тъмни, когато в секцията е писано по някоя от темите. Нали за това говорим? Явно ще е нужни някакви по разграничават се иконки.