SoloContraTutti
Well-Known Member
Чакаме обещаната анкета
Чекаме и сакаме.
Чакаме обещаната анкета
Ох,късате ми сърцето.Чекаме и сакаме.
Демокрация.Ох,късате ми сърцето.
А мислиш, ли че форума заслужава да монетеризира по някакъв начин. Ако не, може и ти съпричастно да си махнеш рекламите от сайтовете си или просто да агитираш трафика си датичете сайтовете през някой бъгав шит. И ако моето мнение ще те изгоди, значи имаш много ощеда учиш в живота. А тия форуми, които го имат инсталирано това лайно значи собствениците им грам не им пука тях и най-вероятно се управляват от "заслужили" потребители. Разбираш ли на къде бия?
В интерес на истината да цъкам. Ако сайта, на който съм попаднал има интересен материал и ми е полезен, цъквам на рекламата му, за са му донеса кинти на човека, че се е постарал за работата си. Нещо, което не вярвам, че ще разбереш. Големи уебмастъри с включени адблокърите. Ако искате може да си изключите и CSS-ите на сайтовете, защото цветовете дразнят очите ви.Филантроп.
Няма включен adblock и където види реклама цъка върху нея.
В интерес на истината да цъкам. Ако сайта, на който съм попаднал има интересен материал и ми е полезен, цъквам на рекламата му, за са му донеса кинти на човека, че се е постарал за работата си. Нещо, което не вярвам, че ще разбереш. Големи уебмастъри с включени адблокърите. Ако искате може да си изключите и CSS-ите на сайтовете, защото цветовете дразнят очите ви.
Колкото до това какъв се явявам във форума, май повече ми дреме някак.
В интерес на истината да цъкам.
което не вярвам, че ще разбереш
Постовете са ми изцяло огледални на тези, които си защитават бъгавия апп. Дори съм идея по-сдържан от тях, ако следиш внимателно темата в последните постове. Вътрешни хора не знам дали има тук, но мрънкащи определено.$INeed$ последните ти мнения са само заяждания с хората и обиди извън темата. Няма ли кой да те банне, или си ветрешен човек?
Ето ви компромис - ползваш тапаотплкока = плащаш на месец 10 лева за да четеш форума.
Така хем ще имате достъп, хем собствениците няма да губят от трафика си.
И кой ще пише там като е платен и какво изобщо ще има, че да е платен?Между дргото се бях замислил по някое време дали няма да е оферта да има определен раздел във форума, който да е платен. Какво ще кажете?
Между дргото се бях замислил по някое време дали няма да е оферта да има определен раздел във форума, който да е платен. Какво ще кажете?
Ще се пуска. Все пак трябва да се види народа какво иска. Ама да минат пиянските дни, че да е по-обективна анкетата.
Щото сте бишман бизнесмени баце...Цъкам, не съм си сложил 20 адблокъри и не чета сайтове през апове като бот. Случва се. Различни хора сме все пак тук, нали?$INeed$, ти освен да цъкаш по реклами да не си и адвокат или секретарка в този форум? Разбрахме, че не харесваш това приложение, но защо още се напъваш като глист на буца?
които си защитават бъгавия апп.
означава апп направен с хиляди бъгове.