Blinky
Owner
Хм. Така ли? Ще погледнем това. Някой друг да го има като проблем това? В спама идват ли?При мен спряха известията чрез имейл за лични съобщения или следене на теми.
Хм. Така ли? Ще погледнем това. Някой друг да го има като проблем това? В спама идват ли?При мен спряха известията чрез имейл за лични съобщения или следене на теми.
Не, няма. До преди 1 седмица си ги получавах, настройл съм го да си получавам.Хм. Така ли? Ще погледнем това. Някой друг да го има като проблем това? В спама идват ли?
Ще го видим.Не, няма. До преди 1 седмица си ги получавах, настройл съм го да си получавам.
Мерси много. Доколкото знам бг мамата имат. За абв - там ще им е тегаво, но желание се иска. Мейлите ще видим защо не се получават.Визията е страхотна, на мобилни също е супер. Харесва ми как се свива дясната колона на мобилни. Аз не мога да разбера, много от големите форуми обаче, нямат мобилни версии дори... Като abv , bg-mama са на отделен домейн... Що не си оправят форумите? Нямат ли интерес?
Мда, аз съм тъп...Това общия филтър ли е? В смисъл по теми да се филтрира? Това определено е засякло по постове и е извядило всички постове с ключовата дума, а да не говорим, че при пренасянето към новата система заглавията са се нанесли в постовете с префиксове re: От това е голямата мешавица.
Мда, мисля че ще е по добре така.Мда, аз съм тъп...
Но мисля, че няма да е лощо да е чекнато по дефолт да показва резултатите като теми.
Само да кажа, че репите и репортите са две различни неща. Контент с ряпа няма как да се засече от модераторите. Ни евалата, вие двамата с скай сте най дащни от към репорти.За репите и хората.
Виж файлът 14690
@Blinky форума си е ваш, ама репорти не чакай. Като няма репи админа да си гони спамерите сам
PS. Така и така влязох в темата да си помрънкам за 10-ти път. Махнете попъпа при "Mark Forums Read" или поне сложете 0-в таймаут на рефреша
Толкова ли дразни? Ще видим какви опции има. Ама сигурно един конфърмейшън все ще има.А попъп-а?
Да. За мобилната съм съгласен, че в неудобно. Освен, ако не си на големия дисплей.Няма как да се нацели погрешка. От телефон пък трябва да натиснеш трите точки, за да отвори подменю и от там да ги отбележиш като непрочетени + попъп-а, става дълга и широка.