И с попъпа при Mark Forums Read@Blinky какво стана с търсенето по три знака? Два-три месеца минаха, откакто обеща?
Фикснато....просто съм го изпуснал. Мерси много.Бях писал и за това, но гледам още не е фикснато:
След като направиш Mark Forums Read, да няма попъп или ако не може да се махне да е с 0-в таймаут (димек да рефрешва веднага).@Torbalan Trolski ,какво се иска в задачата. Извинявай, че нещо не го намирам като опция, в кодовете го намерих.
Нека има!!!
Не сме стигнали до там бате. Не сме забравили. И за този дилей при Маркирането на теми като прочетени.
Къде това? При постване? Или?Доста често напоследък:
Виж файлът 15003
Да, при бързия отговор.Къде това? При постване? Или?
Ок. Мерсаж. Ще го чекнем.Да, при бързия отговор.
Виж дали още има http отпред, аз ги махам преди да ънлинкна. Иначе все си го брои за линк и го прави жив линк. Оправих ти го. Видях къде си искал да го направиш.Защо при цитиране Unlink не работи?
Триене няма, това е разговор. По-скоро може да го насунеш. за теб е изтрито по този начин, за другата страна остава хисторито му. Това е сега логиката им. 1:1 е като се замислите, но по различен начин направено. За изчерпване, едва ли има, но ще го видим това. За сега, ако нещо лимитираме, ще казваме. По дифолт колко е лимита от там където си чел.