bobbydigital
Active Member
От: Новата простотия на Еконт за онлайн магазини
грубо ако магазина ти прави 3000 бона оборот и имаш 20% ТО това са ти 600 лева печалба преди разходите разбира се. Въобще не говоря за куриерска услуга. Та мисълта ми беше ако не можеш да направиш 3000 оборот какво правим.
Бачо, кви 600лв печалба?! Аз да не съм Еконт? Всеки дава отстъпката от цена за транспорт на клиента, не я прибира! Ти кво мислиш? За пратката друсам клиента 12лв с такса наложен и плащам на Еконт 10, като слагам 2лв в джоба?!?! Никой не го прави това, въпреки че идиотите смятат именно това.
грубо ако магазина ти прави 3000 бона оборот и имаш 20% ТО това са ти 600 лева печалба преди разходите разбира се. Въобще не говоря за куриерска услуга. Та мисълта ми беше ако не можеш да направиш 3000 оборот какво правим.
Май е със наложения платеж, трябва да се провери че малко неясно е написано.Това е оборота от куриерските услуги( без наложен платеж) и до колкото разбрах когато е за твоя сметка, тоест, ако е за сметка на клиента доставката май пак не смятат, което е ...... без думи. За последното не съм 100% сигурен, тези дни ще стане ясно.