Явно мача няма да доглеждам, че така или иначе за пореден път ни е... м..., както винаги ни режат крилцата...че видиш ли щели сме да литнем...а и много полза май ни са виде от 1000022747465 пцувни по съдията.
---------------------------------------------------------------------
Аз определно ти дадох почва да се докажеш изказвайки мнението си за бизнес кредитите, но ти жалко се покри, което доказва, че си поредният въздухар тука - просто въздух под налягане.
Колкото до моите мнения, вече наистина ми става неудобно да обяснявам, че те са 100% отражение на вашите - "каквото повикало - такова се обадило". Викаш си идиот - получаваш идиот. Искаш меле - получаваш меле. Искаш помощ - получаваш помощ, помагаш - помагат ти. Пцуваш - пцуват те... и так дале. - Това са форумните правила - винаги твърдо неизменни.
Аз си направих готин експеримент и ест пак (за жалост) се оказах прав. - Нов юзер + Дразнещ ник + Отвръщащ на ударите = стопроцентова червена малинка
Винаги е едно и също - комплексарите скачат на новите и си избиват репите дет са получили га са били кат тех. Типична бг-тупан-техно простотия. Аааааааааааааааааааааааааа кво стана га ноки ви удари у земята проста?? аааа?
сичкото отворено кеч се насра на баламатума И защо - ами пак заради глупавият форумен манталитет. Тоест същото - га така ни удобно виждаме и невидимото и съотетно сме глухи и сляпи. Бих казал просто путки, ама пак недоразбрали суетници ще заподскачат "обидени", та ще мина само с НАГАЖДАЧИ.
И съвсем сериозно правя предложение на админите, да наложат мораториум върху даване на каква и да е реп, преди новият юзер да е направил 50 мнения. Ето и Томов е съвършенно запознат със системата на форума - може да хелпне без проблем това да стане. Разберете, че тук сте отказали от писане цифра читави хора, само и само заради глупавото избиване на комплекси по новорегнатите. Реално се получава така, че за да може един нов юзер да прокопса (дет се вика) трябва да се държи като путка и да върти 20 гъзици, белким се хареса на ГОЛЕМИТЕ РАЗБИРАЧИ. По този начин той губи полезността си, защото вместо да пуска полезни теми и постове трябва да се мазньоти на форумната сган до като го "удобрят" ахахах Вери яко тинк абаут дис.
От друга страна (както винаги) по този начин се отсяват цифра народ и остават само най-дебилните хейтъри
тоест да не се чуди някой и още по-малко да има претенции що тука бълва от хейтъри :wink:
------------------------
Отивам все пак да догледам шибаният мач, въпреки че духа бг-тупан-техновцки вече е сломен...и пак щото такива сме се докарали - всеки да ми мрази и реже