Каква ти е идеята за него. Явно, че като начало ще набира сайтове и съдържание благодарение на тях, но като цяло? Нещо специално ли си му отредил или просто още не си стигнал до този етап да го мислиш. Интересно ми е от гледна точка на това да не умре скоро и да си му измислил и нещо. Факт е, че доста от нас все още се кефят на директориите, докато видях, че последно време доста замряха бг социалките. За това съдя най-вече от темата за помощ в социалките. По-малко теми се пускат от едно време. Нямаше как да не го забележа. Но директориите си останаха със същия интерес. Евалта за което.
Моля, не добавяйте сайтове/блогове с минимално или никакво съдържание, защото няма да бъдат одобрявани. Идеята на директорията не е да се натъпче с домейни, а с интересни и информативни сайтове.
Ти нямаш ли въображение да "драснеш" два реда за сайта? :lol:
да беше казал онзи ден да ти бях взел един домейн ком или нет за 2 долара
За какво ми е? Виж колко много домейни си имам в регистрационната форма за предприемачи ...
към weber беше
Той говори за сайтове със минимално съдържание в тях.
Но е хубаво да добавя сателитките... с този .tk домейн не може да изискваш много
да беше казал онзи ден да ти бях взел един домейн ком или нет за 2 долара, щом толкова й задиряш на тази дир
Пише, че сайтът ми принадлежи на обществени портали. Ще те съдя! :shock:
Ще се видим в съда тогава Цайтгайст? Май сайта ти сам се е добавил там... Къде искаш да се премести?