Вярвам, че ще потръгне. Имаме някои неща още за донагласяне, но определено ще е в плюс за всички. Все пак някои (даже голям брой от нас) оперираме и на вън. Развитието търпи не само хубави моменти, за това и всяка критика е добре дошла. Аз също съм на линия, ако някой иска помощ. Ще се постарая да дам всичко от себе си да помогна.well done
дано да потръгне.. още от сега си заявявам услугите за помощ при комуникация с клиенти на английски .. който се нуждае да свирка :roll:
Мерси много за това. Радвам се, че си на мнение, че е само в полза. Всякакви предложения са добре дошли. Да ти кажа още от време уно форума излиза за доста ЕН думички, това предполагам ще е само още един буст за този тип кл. думи / фрази. Оптимизацията ще е двупосочна, така като гледам.You have given out too much Reputation in the last 24 hours, try again later.
Мерси много за това. Радвам се, че си на мнение, че е само в полза. Всякакви предложения са добре дошли. Да ти кажа още от време уно форума излиза за доста ЕН думички, това предполагам ще е само още един буст за този тип кл. думи / фрази. Оптимизацията ще е двупосочна, така като гледам.
Като каза рекламата - Та да ви подбарам пак за нея щото преди време писах в една тема за рекламата и никой не еба да отговори.
С тия цени на рекламата дето сте ги избичили как очаквате да рекламира някой !?!?!?!?!
Какво трябва да продава човек за да може да плаща тези цени !?!?!?!?
Такива цени могат да си позволят само големи фирми дето рекламират за да си поддържат бранда а както и ти казваш последните години не са си счупили краката - Сигурно минаха поне 2 години от както за последно виждах такава реклама на една българска банка.
Верно че и другите форуми са надървили цените за реклама но там едини специалисти изкупиха рекламата по форумите и си рекламират техните клиенти дето не знам как им се връзва сметката освен ако не перат пари и да си разкешират в последствие на съответните рекламодатели.
Или намалете цените или се вържете към гореописаната схема ако са ви канили и ще изкарвате пари от реклама щото е грехота да не можете да вадите пари от толкова трафик.
А кой ще обучава новите на инглиш освен това точно че не може да правим бартери както правим с други сайтове за успей с нас ... и дали можем да бием в обясненията като за начинаещ някой найтив спикър... аз си мисля не... ако се появи някой с въпроси ще се постраем с Блинки да му отговорим
Но споменах че идеята е да се появяр да търгуват такива който търсят по изгодни сдеклки, както като продавачи така и като купувачи не да просветляваме начинаещите... това вече със сигурност секцията може да го доставим и да има ползи за всички...
@fifi, както написах по-рано в темата, като се поразвие и понагласим, както и при интерес ще се раздвижа да намеря такава услуга специално за форума, защото ще е само в плюс. Много ще помогне, спор няма. Въртят ми се няколко идеи за онлайн курсове, като за едните се сещам, че бяха Кабината. Ще е в бъдещите задачи за тази версия - няма начин.
А раздел политика ще правите ли, или те сами ще намерят тоя резил....опа - раздел
Еми той пазара ще се промени така или иначе и сме готови за момента и се бутаме макар и не много ефикасно... иначе мтел до преди няколко дни набиваше промо смартфон с интернет на двойни цени на импресии в сайт за прохнозата за времето... кофти изхарчен бюджет от към таргетиране на потенциални потребите ама като имат да харчат...
Освен политиката, която впрочем идва вече доста в повече (даже нагарча), остава и някой Анатема да се появи и да анатемосва всички неправедници и тогава май, ще се наложи форум - Психични отклонения
Оооо, не мисля, че това ще го има скоро, ако въобще е по план. Това е заради нас самите най-вече, не толкова, че е нещо, което е важно за форума. Политиката е важна за бизнес средата и зависи от нея, но в интерес на истината не е фокусът, който гоним определено.А раздел политика ще правите ли, или те сами ще намерят тоя резил....опа - раздел
Блинки ти викаш можело да се преговаря - Първо преговори се водят когато изходната цена е близка до това което човек е готов да плати и например търси отстъпка от 10-30% - Но когато изходната цена в пъти превишава реалната цена просто на мен поне ми е неудобно да отида при някой и да му кажа - абе ти много си надул цената искаш ли 20-30% от нея. Некакси звучи нагло за това когато се определя цената дори и да е надута трябва да е в граници в които все пак хората да имат желание да водят преговори.
В тоя ред на мисли и понеже много се говори напоследък за Успей с нас защо не измислите някаква промоция за начинаещи сайтове на начинаещи уебмастери да им въртите реклами за ограничен период от време или импресии срещу някакво разумно заплащане. Със сигурност ще има по голяма полза от това да въртите тия бози дето ги гледаме от сумати време.
Не съм имал възможността да работя с тях и не съм чувал и някакви отзиви (каквито и да е) за техните услуги, които предлагат под формата на онлайн курсове. Преди време щяхме да работим заедно, за това ми изплуваха като име. Но опции има, не са само те. Просто ще видя какво може да се договори в някои.Супер.
За кабината странно, но съм чувала отрицателни отзиви, между другото..., но това е друга тема.
Оооо, не мисля, че това ще го има скоро, ако въобще е по план. Това е заради нас самите най-вече, не толкова, че е нещо, което е важно за форума. Политиката е важна за бизнес средата и зависи от нея, но в интерес на истината не е фокусът, който гоним определено.