От: Новото Пингвинче - 2.1
Такаааа....
Гледам никой нищо не споделя относно това каква балтия е изял, крият се колегите, ама аз знам, знам сайтчета на колеги от форума дето са отнесли яки тесли но те си трят. Както и да е, айде аз ще споделя първи какво се случи и какво смятам, че е правилно да правим.
Един мой сайт /дето ми е все тая за него/ гледам е гризнал дръвцето, от няколко дни така съм го занабюдавал че ЦРУ сигурно ще ми завидят.
Какво установих за сега:
- След първоначалото потъване, сега забелязвам че има частично връщане на старите резултати
- Наказанието на домейна не означава край със сайта...
- Сайтове с малък спад, колкото и странно да звучи, не са наказани.
Това последното го казвам на база последните ъпдейти на черно-белия пич и скромния ми опит с антарктическия приятел. Според мен, тия малки спадове се дължат на наказани сайтове в които имаме линк. Сайта го отнася и от там силата на линка ни там губи своята сила. Или иначе казано.... всички заедно сме в кюпа.
Ако сега всеки се стиска да дава линкчета на колеги и т.н. това скоро ще се промени, защото всички сайтове по един или друг начин са навързани и никой няма сметка от това силен сайт в които има връзка да хапне дървото.
Май лафа "Сите българи заедно" скоро ще стане факт в Интернет.