Jordan Manchev
New Member
От: Ново SEO състезание
Е това вече е черно SEO
Е това вече е черно SEO
Е това вече е черно SEO
С интерес бих се включил, но къде мога да намеря по-подробно информация за състезанието (понеже съм новичък) Поздрави
Информация няма откъде да вземете, цялата ще бъде пусната в деня на старта, който ще бъде след Пингвин 2.0. Ограничение на участващите сайтове също няма да има, но един домейн ще може да участва един път независимо дали с поддомейн, индекс страница или директория. С други думи, само един човек ще може да участва с блог от blogspot/wordpres/tumblr. Фразата ще е достатъчно дълга и смислена, така че няма смисъл да се купуват специално домейни с кл.думи в тях.
Наградите една парична 5к, предметни и бонуси - над 5к. Ще има томбола сред първите 100 участника за ултрабук, а за всеки записал се, ще има малък бонус (но за това като му дойде времето).
Ако не се прави черно SEO, поне за състезанието, което има-няма три месеца, няма как. Вземи участие в това и ще видиш за какво иде реч. Иначе, гледайки бюджетите нишата, в която е спонсора, ще е доста конкурентна.Разбирам, но бях длъжен да опитам
Ще е луда надпревара ми се струва. Нямам търпение. ))
Ще се обяви на сайта на организатора, ще има медийни партньори, но и тук няма да пропуснем да кажем за старта.