Обективността я гарантира това, че сме провели 3 състезания, в които сме раздали много пари.
да смятам, че това сте вие, които "сте провели 3 състезания, в които сте раздали много пари".... кой преценява кое се включва в т. " 11.1. Участници, уронващи престижа на организаторите и спонсорите, могат да бъдат изключени от състезанието. "?
Да, Аз, Илиян, както и спонсорите.
<meta name="NOTER2013" content="YES">
Прати ми на лични домейна, за да погледна.2. При проверка на meta name не го установява ( "Не успяхме да намерим нужният мета таг на този адрес " ) . Включен е между head и /head. В сорса на страницата се вижда.
Код:<meta name="NOTER2013" content="YES">
P.S. Направете проверка и с файл, ако не ви затруднява. Ще е доста по-лесно и по-удобно за участниците.
А иначе, който регистрира кирилски домейн ще си вкара як автогол!
Приема кирилски домейни, но трябва да са във вида xn-xxxxx.comJordan Manchev каза:...имам чувството, че формата за регистрация не приема сайтове на кирилица
Понеже и аз виждам доста блогове направени на блогър, ще помоля, тези които ги създават, да имат предвид, че тъй като имаме участник, записан с блогър.fifi каза:...а тези дето ползват блогър, се надяват да излязат фърст, именно щото използват блогър.
Е .. явно съм проспал тази лекция
Понеже и аз виждам доста блогове направени на блогър, ще помоля, тези които ги създават, да имат предвид, че тъй като имаме участник, записан с блогър.
А това какво означава - че първия който е регистрирал за участие поддомейн на блогер печели, последващи регистрации на поддомейни, на блогове на блогер няма да са валидни?
Приема кирилски домейни, но трябва да са във вида xn-xxxxx.com