Sobieski каза:GenBucks например регваш се симаш си темплейт качваш го някаде и печелиш без да даваш пари а от една продажба печелиш много повече
от колкото цял ден да кликаш на разни линкове
patco каза:Sobieski каза:GenBucks например регваш се симаш си темплейт качваш го някаде и печелиш без да даваш пари а от една продажба печелиш много повече
Не мисля че ме разбрахте ...Аз не кликам на ликовете . аз влизам на всеки 2,3 дена да видя колко пари имам . Имам 45 реферала , които преспокойно ми носят над 50 $ месечно , което е един лесен доход . Иначе ще погледна,благодаря
patco каза:Не мисля че ме разбрахте ...Аз не кликам на ликовете . аз влизам на всеки 2,3 дена да видя колко пари имам . Имам 45 реферала , които преспокойно ми носят над 50 $ месечно , което е един лесен доход . Иначе ще погледна,благодаря
Tsanko каза:patco каза:Sobieski каза:GenBucks например регваш се симаш си темплейт качваш го някаде и печелиш без да даваш пари а от една продажба печелиш много повече
Не мисля че ме разбрахте ...Аз не кликам на ликовете . аз влизам на всеки 2,3 дена да видя колко пари имам . Имам 45 реферала , които преспокойно ми носят над 50 $ месечно , което е един лесен доход . Иначе ще погледна,благодаря
Честно казано аз ако изкарвах $50 месечно не бих си позволил да уча други как да "изкарват пари чрез интернет". Бих продължил да се уча и увеличавам доходите си. С една дума 50 месечно не са нищо... Първо се научи ти да правиш пари и тогава учи другите, защото с това, което правиш в момента само заблуждаваш потребителите си и им губиш времето.
E-Business каза:[quote="Moko]
Нима приятелю, дори и за няколко дни, тази първа позиция, това първо място няма да ти донесе поне 4-5 продажби да речем? :roll:
Moko каза:Така е Но все пак първото място, уж, трябва да ти донесе по-голям шанс за продажба в дадената ниша... Готино е да си на първа страница Макар че , моя кирлив блог (тоя в подписа), е на втора страница за комбинацията "футболни прогнози" и пак влача мъничко трафик... Виж на "футболни залози" съм на първа страница, но това не е една от търсените комбинации, тъй като имам само 10 посещения за тази фраза...
Гаранция няма, че дори и на първа страница, пак няма да обираш паяжините само Но аз да ти кажа честно, не бих се отказал от офертата за 1 стотинка да ме бутнеш на първо място :lol: Даже ако направя 100те марки ще ти пратя бонус :lol:
patco каза:Добре а как да направя примерно сайта да излиза на първо място за думата " Печелете пари " например .. по какъв начин . Бпагодаря и Наздраве :wink:
Moko каза:Честита нова година на всички! И честит имен ден на всички именници!
E-Business прав си ! По-трудно ще е да се "издигнеш" за по-търсена дума ... Но освен гугъл има и друг много добър начин за безплатна реклама - форумите
Нима има по-добро място за рекламиране на билкови продукти от форум свързан със здравето? Гугъл не е всичко, той е почти всичко