От: Нов вид измами по GSM телефона?
Абе, аз също си мислех преди, че никой не може да ме измами. По принцип ги надушвам от много далече лъжците, но тази година как ме изиграха не е истина. Не искам да давам подробности, но не беше по телефона, почна се по skype, после и на живо се виждах няколко пъти с едно момиче, абе всичко беше така добре обмислено и изчислено, че ме заблудиха адски много. Взеха ми едни пари, аз след това успях да си ги върна. Там е работата, че толкова ми хареса планът им, толкова перфектно обмислено нещо не бях виждал. Едната от тях сега ми се прави на сърдита, тази с която се виждах - уж не била от тях и ме подозира мен
На мен работата ми е ясна, става въпрос че толкова се впечатлих от това, как го бяха измислили и по какъв начин го направиха, че отидох при другата и и дадох парите - подарих и ги направо
Въобще не съм ядосан за това, след като съм се излъгал, значи сам съм си виновен, точно за това и толкова ми хареса начина им на действие.
Казвам ви го това, за да знаете, че никой не е застрахован. Аз, който се смятах за недосегаем от към такива измами, попаднах в капана, но както го бяха направили, сигурен съм че всеки би се вързал.